< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben havalar ısınınca motorlar vuruntu yapmaz diye bir söylemde bulunmadım bu bir. Arızalanmış bir motor videosu atıp bu motorlar hep böyle, havalar ısınınca hepsi cortluyor demişsin tamamen YALAN olduğunu belirttim sadece.
İkinci olarak arap ülkelerinin kaç tanesinde 1.0 motorlu opel satılıyor demişsin de kaç tanesinde opel satılıyor diye sorsana? Ben sana söyleyeyim sıfır. Opel bir sene önceye kadar GM bünyesindeydi. Birkaç istisna ülke hariç sadece avrupa tüketicisine sunuluyordu. Hepsini geçtim emisyon kısıtlamasının olmadığı yerde maliyeti ve bakımı ucuz, daha az komplike atmosferik motorların kullanılması kadar doğal bir şey yok. Muhtemelen forumda beni tanıyan yoktur pek mesaj yazmam. Sadece gerekli gördüğüm ve doğruluğundan emin olduğum konularda yazıyorum boş muhabbete gerek yok. Ancak otomobil geneli sürekli takip ederim. Kimin ne işle uğraştığından ne yorum yaptığından az çok haberim var. Sen belki yukarda opelden bahsetmiş olabilirsin ama ben senin diğer yazdığın mesajları da biliyorum. Teknik bilginin iyi olması yazdıklarının doğru olduğu anlamına gelmiyor çünkü taraflı yorum yapıyorsun. Tsi konusuna da da aynı videoyu koyup almayın diyosun opel konusuna da. Teknik konularda beni ezebilirsin bu konuda iddiam yok zaten. Mühendislik okumuyorum. Ama burada dünyayı kurtaracak bilgiye sahibim havalarına girmeye de gerek yok. Sen mühendissen bu motorları tasarlayan adamlar da mühendis. 2-3 yıl arge yapıp sonra "hayda direkt enjeksiyonlu motorlar vuruntu yapıyormuş keşke atmosferik yapsaydık" diyeceklerini sanmıyorum. Eğer sen böyle düşünüyorsan hiç bekleme başvur opele başla mühendis olarak. Üslup konusunda da istediğin şekilde yaz umrumda değil. Buraya dost edinmek için değil bildiğim konular hakkında insanlara yardımda bulunmak için yazıyorum. Benim üslubumu beğenmediysen de yapacak bir şeyim yok. Zira aylar önce yine aynı konu hakkında farklı bir başlık altında konuşmuştuk. Orada da sana satışların devam ettiğini ve bu durumun sadece türkiyeyi bağladığını yani motorda sorun olmadığını düzgün bir üslupla -bilmediğini düşünerek- yazmıştım. Bu noktadan sonra yaptığın fanatiklikler beni ilgilendirmiyordu. Zira forumda herkes her konuda sıkıyor bir tarafından. Ama sen insanlara sırf fanatiklik uğruna doğru olmadığını bile bile korkutucu şekilde yazıyorsan bu üslubun daha ağırını bile hakediyorsun demektir. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 3 Mart 2018; 12:31:56 > |
|
|