Şimdi Ara

2.5 inch 1 tb sata hard disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.5 inch 1 tb sata hard disk nerede bulabilirim? external değil yalnız, laptopa takılacak. türkiyede satan yer bulamadım online alışveriş sitelerinde 500gb'a kadar var tuhaf bir şekilde.

"external al, söker takarsın" demeyin, onu denedim, içinden laptop'a takılamayacak bir şey çıkıyor.

şimdiden teşekkürler.

• haklısın 500 e kadar var ama benim gördüğüm en kral laptop da bile 640 var 1 tb dahaca görmedim:) mesela cosmiolarda bile 640 gördüm 1 tb hiç göremedim
  • hayır anlamadığım piyasada 2.5 inch external'lar kol geziyor, internal niye yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sütlümalibu

2.5 inch 1 tb sata hard disk nerede bulabilirim? external değil yalnız, laptopa takılacak. türkiyede satan yer bulamadım online alışveriş sitelerinde 500gb'a kadar var tuhaf bir şekilde.

"external al, söker takarsın" demeyin, onu denedim, içinden laptop'a takılamayacak bir şey çıkıyor.

şimdiden teşekkürler.

Senin denediğin 3,5" olandandır
  • piyasada satılan 1tb lik diskleri kutusundan ayırıp kullanmaktan başka seçenek şimdilik yok ama onların içindende ayrı bir aparat çıkıpta notebook'a bağlanmaya izin vermemesi gibi bişi olmaması gerek. 2.5" kutuların içindede notebook diski var çünki.
  • hayır özellikle 2.5inchlik harici hard disk aldım, fakat içinden çıkan hard diskte sıradan sata bağlantısı kablosu yerine board'a lehimli farklı bir bağlantı çeşidi vardı. araştırdım, yeni bir teknolojiymiş. sata to usb konverterlara ihtiyaç duymadan artık board üzerinde doğrudan usb bilgisi verilebiliyormuş.

donanımhaber forumlarında gerçekten bir şeyler bilen insanlar vardır diye düşünmüştüm, sonuç yine hüsran...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten çok teşekkür ederim condor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: condor_1903

http://www.sanalmarketim.com/urun/1fde62fc3e6ae8d4371fd040a20cc1a0/WESTERN-DIGITAL-Scorpio-Blue-WD10TPVT-2.5#34;-1TB-5200Rpm-8MB-Sata

bakabilirsin

evet alınabilecek nadir hddlerden 1tb için seçenekler biraz kısıtlı ama güzel disktir wd...
  • 1 tb 2.5" hdd kalınlığı fazla disk yuvasına oturmayabilir

• Dün indirim çılgınlığında vatandan 100tlye bunun 500gb lik olanından aldım.Alet harika bişey.Cüzdandan ufak,ince,usb3.0.pilsiz-şarjsız.10gb 1080p filmi 4.5dk da attı.Notebook içinde süper.İndirim devam ediosa bundan al derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Dün indirim çılgınlığında vatandan 100tlye bunun 500gb lik olanından aldım.Alet harika bişey.Cüzdandan ufak,ince,usb3.0.pilsiz-şarjsız.10gb 1080p filmi 4.5dk da attı.Notebook içinde süper.İndirim devam ediosa bundan al derim.

fiyat çok uygun geldi

• %25 indirimle çok iyi yakalamışsınız 100tl usb 3.0 süper
  • 125TL olmasın o?

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbacy5000abk-eesn-2,5-500gb-my-passport-essential-siyah-usb3.0--usb2.0-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=50163

wd nin şu an için usb 3.0 farklı bir modelini görmedim. Yukarıda verdiğim linkteki ürün ise 125TL nin altına hiç düşmedi vatanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deus-ex -- 1 Ocak 2011; 3:55:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuq35

125TL olmasın o?

http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbacy5000abk-eesn-2,5-500gb-my-passport-essential-siyah-usb3.0--usb2.0-tasinabilir-disk/productdetails.aspx?I_ID=50163

wd nin şu an için usb 3.0 farklı bir modelini görmedim. Yukarıda verdiğim linkteki ürün ise 125TL nin altına hiç düşmedi vatanda.

1 günlük indirimden dolayı düştüydü fiyatı yada fiyatın farkına vardılar düzeltme yaptılar.

• piyasada bulunan notebooklardan en babası 640gb kullananlardı, ama artık 1TB üstelik 7200RPM hdd kullanan cihaz var.. HP DV7-4190US cihazın tek kötü yanı USB 3.0 olmaması sanırım

http://www.istanbulbilisim.com.tr/pavilion-dv7-4190us-hp-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,22511.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.