Şimdi Ara

2 adet Xbox One S almayı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi birini kardeşime vermek üzere iki adet xbox one s almayı düşünüyorum. kardeşimle yıllardır xbox360 kullanıyoruz ama artık evden taşınacağım, amacım kardeşimle hem konuşup hem oyun oynamak. açıkçası biri kinectli olsun istiyordum fakat xbox one s için ayrıca adaptör almak gerekiyor buna ilerde çözüm gelebileceğini düşünerek kinect fikrinden vazgeçtim. aklıma takılan sorulara geçeyim.

1- iki adet bundle düşünüyorum. titanfall 2, fifa 17, geow4, bf1 oyunlu bundlelardan iki tanesini seçip alırsam iki oyunu paylaşabilir miyiz? yani diyelim titanfall ve bf1 aldık ikisini de aynı anda online oynayabilir miyiz?

2- sizce hangi ikisini seçmeliyim. ya da beklememe değecek başka güzel oyun var mı? (aslında fifa 17 beyaz kasa olduğundan düşünmüyorum.)

3- xbox one s kutusundan voice chat için kulaklık çıkıyor mu? çıkmıyorsa xbox360ınkini kullanabiliyor muyuz? sadece voice chat için ayrıca satılan tavsiyeniz var mı?

4- xbox360ı fwli kullanıyordum oradaki hesabımı oneda kullanırsam ban yer miyim? (olacağını sanmıyorum ama)

5- xbox360la 42" tvde cod: bo2 multiplayer oynamak baya zorlarken monitörde çok rahat oynuyordum. tv de lazım olduğundan xbox one için Samsung 55KU7000 gibi bir tv almayı düşünüyorum. daha küçük bir tv mi yoksa monitör mü almalıyım? başka tv veya monitör öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Şimdilik sorularım bu kadar, cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

edit: imla ve 6. soru

6- kinect alırsam online oyunlarda skype yapabiliyoruz sanırım. bu oyun performansını etkiliyor mu? 360ta kinectle voice chat karşı tarafa rahatsızlık veriyordu oneda bu sorun düzeltildi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrasenkozalak -- 23 Ekim 2016; 14:25:14 >

• 1- Aynı anda online oynayabilirsiniz. Sorun olmaz.
    2- O sizin zevkinize kalmış. Baba oyunlar çıkış yaptı, seneye bu zamanlara kadar sağlam oyun gelmez.
    3- Çıkıyor.
    4- Yemezsin.
    5- Online fps çok oynuyorsan, hakimiyet açısından monitör tavsiye ederim.
    6- Emin olmamakla birlikte sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K;nect aksesuarini ucretsiz veriyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.