Şimdi Ara

2 araç arasında kaldım - Audi A5 - Bmw 5.20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir ikilimde kaldım ve yardım istiyorum. Kesinlikle bilgisi olanlar yardımcı olursa çok memnun olurum. Hani misal 5.20d yada a5 kullananlar varsa araclarının - yönlerini yazarsa falan çok makbule geçerler

Aracı genellikle piyasa için kullanacağım. Bunu göz önünde alırsanız sevinirim.

Alacağım modeller

BMW 5.20D yada Audi a5 sportback. 2'side dizel ve 2000 motor. Biri arkadan biri önden çekişli. Bilmeyenler için özet resim ekleyim;

5.20D

Audi A5 Sportback

Benim görüşüm 5 serisi gerçekten iç, dış çok şık ve tasarımlı araba ama resmen fiat taksiler gibi görüyorum. Sebebi ise piyasada çokca mevcut ve arkadaki hoparlör sistemi direk başlıkların arkasında. Yani arkadaki yolcunun direk kulağına vuracağı için beynini ağrıtacaktır. Öyle düşünüyorum ve akustik sistemi malesef yok. Yani kendi ses sistemleri yanılmıyorsam 4 hoparlörden oluşuyor. O kadar para verdikten sonra müzik sisteminin azizliğine uğramak istemiyorum. Sonradan ekletmek çok maliyetli ve sadece fabrika çıkışlı sipariş ile borusan harman/kardon yada bang&olufsen ekliyor. 2. el'de de bulmak imkansız.

A5 e gelirsek tasarım açısından sadece kamburu hoş duruyor. Far konusunda ve iç dizayn konusunda 5 serisine rakip olamaz ama ses sistemi, kullanılabilirliği ve konforluk açısından 5 serisinden daha rahat. Ve çoğunda iyi bir müzik sistemi var (bang&olufsen). Yani parasının hakkını veriyor, baş ağrıtmıyor.

Yani bilemiyorum benim görüşlerim böyle sizinde görüşünüzü alabilirsem memnun kalıcam. Kullananlar varsa yorumlarını çok dikkate alacağım. Şimdiden teşekkürler.

• SMO S kullanıcısına yanıt
    2011 520d mevcut şuanda iki arabada alınabilir ama gönlüm 5 serisi tarafında olurdu.elimden gelse 6serisini düşünmeden alırdım da fiyatlar çok gibi.Yani diyecegim o ki 5 serisi tüm ihtiyacını karşılayacaktır bence piyasa diyosun inan baya etkili oluyor :D birde audi önden çekişli modellerinden düşünüyosanız ben olsam kesinlikle önden çekiş spor araba almazdım.
  • O kadar para verdikten sonra trafikte bir farkınız olmalı diye düşünüyorum.
    5 serisi de çok güzel bir araç ama dediğiniz gibi trafikte dolu.
    Bence A5 daha iyi bir tercih olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a5lerdede muzık sıstemı opsıyon diye hatırlıyorum

bende a5 bakıyorum fakat 2.el alıcısıyım

Ben sahsen o kadar para verıceksenız 520 alsın derım 0 alıcaksam olsam 2 si arasından bmw yi tercih ederım
  • Ben olsam sline bir Audi A6 alırdım daha şekil ve konforlu olurdu.

• A5 Alirdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercihim A5'e kayıyor gibi ama olaya mantıklı bakınca, eğer para limiti belliyse, bu iki araç arasında opsiyonlar konuşur, daha dolu olana seçilir bence..
  • Bu renk almak lazım

• Zor karar hocam Allah yardımcınız olsun :D
    Iki araba da kaliteli fakat limit belli iken donanıma bakılır.520d nin üstün olduğu yanları var.Bir üst sınıf,sanziman mükemmel ve dizel motor en iyi 2.0 dizellerden.

• 2 araç da bayadır var ne zaman kasa değişecek ona da bakmalı. yaş genç ise a5
  • Piyasa yapicaksan arkadan cekisli olmali onden cekisli arabayla nasil yanlicaksinhem dusun kirmizi isikta duruyon yan arabada doluarkadan cekisli araba patiyle kalkarken daha sekil durur dimi

• a5
  • Audi Quattro ise alınır diğer türlü Audiyi pek güzel ve parasını hak eden bir araç olarak görmüyorum.
  • Zor bir seçim günlerdir strestten saç döküyorum :D Audi alırsam quattro ve makyajlı kasa alıcam birde sline. 5 serisinde de m paket bakmaya çalışacağım. Ama iç mekan akustiği konusunda audi çok daha mantıklı geliyor ama dış ve iç tasarım güzelliği açısından ne yalan söyleyim bmw daha güzel. Audinin kamburu hava katmasına rağmen farları gözüme çok güzel gelmiyor. 2011 model a4 farları olsa yani r8 gibi gündüz ledleri yapsalarmış daha çekici hale gelirmiş.

Bu bmw 5 serisi kullanan varsa lütfen standart ses sistemi mevcuttur tahminimce çünkü türkiyede ki %80'i öyle, rahatsız ediyormu, hatalarını falan belirtirlerse memnun olurum.

Bu arada not: audi 2015 2. yarıda kasa değiştirecek. Bmw ise 2016 2. yarıda. Ama çok fazla bir değer kaybı olmayacak ilk sene çünkü yeni kasa haliyle pahalı olacak. Bende zaten diğer aralık ayı satar yeni kasası güzelse onu almayı düşünüyorum. Her sene aynı arabaya binmek mantıksız :))

• Oturduğum apartmanın altın da ses sistemi yapan dükkan var çalıştıkları markalar % 50 bmw %25 range rover % 15 mercedes %10 audi bence durum orta da audi standart ses sistemiyle bile bir çok kullanıcıyı tatmin eder ama bmw vasat altı .

ikisi arasın da audi a5 i seçerdim ama 3 kapı olanı bence a5 in ruhunu yansıtıyor 5 kapı olanı kambur balina misali .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.