Şimdi Ara

2 AYLIK UNIQUE HASRETİM BİTTİ :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 AYDAN BERİ BEKLEDİĞİM UNIQUELERİ HİÇ KESEMEDİM. YENİ UPDATE BANA ŞANS GETİRDİ HER GÜN 1 UNIQUE KESİYORUM xD şansım açıldı AŞAĞIYA FOTOĞRAFLARINI KOYUYORUM (AMA TG DE Bİ SORUN OLDU ÇOK LAG OLDUĞUNDAN + ZOMBİ YEDİĞİMDEN + PİLL OLMADIĞINDAN YATTIM ) (DÜN LAG YÜZÜNDEN KAÇIRDIĞIM URICHI CANI%100 KEN BULDUM YUKARDAN GÖRDÜM AMA AŞAĞI İNERKEN LAG YÜZÜNDEN CAHR YUKARDA KENARI SIKIŞTI SONRA PT DEKİ ADAM GELDİ VE ELİMDEN KAPTI) (İNŞALLAH DEWAMI GELCEK HER GÜN 1 UNIQUE :)

• quote:

Orijinalden alıntı: selo1414

2 AYDAN BERİ BEKLEDİĞİM UNIQUELERİ HİÇ KESEMEDİM. YENİ UPDATE BANA ŞANS GETİRDİ HER GÜN 1 UNIQUE KESİYORUM xD şansım açıldı AŞAĞIYA FOTOĞRAFLARINI KOYUYORUM (AMA TG DE Bİ SORUN OLDU ÇOK LAG OLDUĞUNDAN + ZOMBİ YEDİĞİMDEN + PİLL OLMADIĞINDAN YATTIM ) (DÜN LAG YÜZÜNDEN KAÇIRDIĞIM URICHI CANI%100 KEN BULDUM YUKARDAN GÖRDÜM AMA AŞAĞI İNERKEN LAG YÜZÜNDEN CAHR YUKARDA KENARI SIKIŞTI SONRA PT DEKİ ADAM GELDİ VE ELİMDEN KAPTI) (İNŞALLAH DEWAMI GELCEK HER GÜN 1 UNIQUE :)

TEBRİKLER. KARDEŞ BİŞİ DİCEM AMA DARILMA TG YE YATTIYSAN 74 LW ÇARINLA ÇARI SİL. ZOMBİ YESENDE ONLAR SANA EN FAZLA 40-50 VURUR SN BİR KEREDE CANIN 6DA 1İNİ FLN GÖTÜRÜRSÜN YANİ FAZLA ETKİLEMEZ ZOMBİ SENİ

• quote:

Orijinalden alıntı: firatayrilik

quote:

2 AYDAN BERİ BEKLEDİĞİM UNIQUELERİ HİÇ KESEMEDİM. YENİ UPDATE BANA ŞANS GETİRDİ HER GÜN 1 UNIQUE KESİYORUM xD şansım açıldı AŞAĞIYA FOTOĞRAFLARINI KOYUYORUM (AMA TG DE Bİ SORUN OLDU ÇOK LAG OLDUĞUNDAN + ZOMBİ YEDİĞİMDEN + PİLL OLMADIĞINDAN YATTIM ) (DÜN LAG YÜZÜNDEN KAÇIRDIĞIM URICHI CANI%100 KEN BULDUM YUKARDAN GÖRDÜM AMA AŞAĞI İNERKEN LAG YÜZÜNDEN CAHR YUKARDA KENARI SIKIŞTI SONRA PT DEKİ ADAM GELDİ VE ELİMDEN KAPTI) (İNŞALLAH DEWAMI GELCEK HER GÜN 1 UNIQUE :)

TEBRİKLER. KARDEŞ BİŞİ DİCEM AMA DARILMA TG YE YATTIYSAN 74 LW ÇARINLA ÇARI SİL. ZOMBİ YESENDE ONLAR SANA EN FAZLA 40-50 VURUR SN BİR KEREDE CANIN 6DA 1İNİ FLN GÖTÜRÜRSÜN YANİ FAZLA ETKİLEMEZ ZOMBİ SENİ

Bende aynı fikirdeyim.Yatmayı nasıl başardın diye sorcaktım ama benden önce arkadaş sormuş...

• iLqinc tebRk etmek Lazm oRda yatmısssın ya
  • Herkesin ortak düşücesi o lvlda nasıl yattın
    Tebrikler o lvl tg yatabildiğin için
  • quote:

quote:

koptum valla iyi geliyo bu forum ara sıra

• quote:

yapma yaw

• quote:

quote:

2 AYDAN BERİ BEKLEDİĞİM UNIQUELERİ HİÇ KESEMEDİM. YENİ UPDATE BANA ŞANS GETİRDİ HER GÜN 1 UNIQUE KESİYORUM xD şansım açıldı AŞAĞIYA FOTOĞRAFLARINI KOYUYORUM (AMA TG DE Bİ SORUN OLDU ÇOK LAG OLDUĞUNDAN + ZOMBİ YEDİĞİMDEN + PİLL OLMADIĞINDAN YATTIM ) (DÜN LAG YÜZÜNDEN KAÇIRDIĞIM URICHI CANI%100 KEN BULDUM YUKARDAN GÖRDÜM AMA AŞAĞI İNERKEN LAG YÜZÜNDEN CAHR YUKARDA KENARI SIKIŞTI SONRA PT DEKİ ADAM GELDİ VE ELİMDEN KAPTI ) (İNŞALLAH DEWAMI GELCEK HER GÜN 1 UNIQUE :)

koptum valla iyi geliyo bu forum ara sıra

• LA BECEREMEDİM ALINTIYI
  • Şu lanet zombi efectini yiyen bilir.. Tg e karşı tecrübeli değilsen ve zombi yi yeyince ne yapacağını bilmiyorsan 100 lwl adamı bile yatırır yani normaldir pill yok vs ..
  • BEN BURAYA ONLARI DALGA GEÇİN DİYE KOYMADIM. + TG YE NASIL YATTIĞIMA GELİNCE O GÜN ÇOK LAG VARDI 2 CHAR AÇIKTI PC ÇO KASTI+LAG+UNIVERSALL PİLL DE YOKTU.. TEBRİKLER YAZACAĞINIZ YERE DALGA GEÇİONUZ İŞTE SİZDEKİ İNSANLIK BU. OYUNDA ADAM ÖLDÜĞÜME RAĞMEN YABANCI ADAM TEBRİK ETTİ AMA SİZDE İNSANLIK NE ARAR.YANİ YABANCILARA KÖTÜ DİYECEĞİNİZ YERE ÖNCE KENDİNİZE Bİ BAKINDA ÖLE YAZI YAZIN...
  • TGNİN HP Sİ %1 KALA YATTIM PC DONMUŞTU... MERAK ETMEYİN ENİNDE SONUNDA SİZEDE GELİR O ZAMANDA BAŞKALARI SİZLE DALGA GEÇER.. ÖLSEM BİLE BUNU KESTİĞİME ŞÜKREDİYORUM BU KESEMEYENLERDE VAR.
  • fazla abartmayın arkadaşlar zombie efeckti 98 lvl adamı bile yatırmıştı hatta bu forumda resim vermişlerdi
  • HERKEZE YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaDeNiZ_08

Şu lanet zombi efectini yiyen bilir.. Tg e karşı tecrübeli değilsen ve zombi yi yeyince ne yapacağını bilmiyorsan 100 lwl adamı bile yatırır yani normaldir pill yok vs ..

Burası onemli...
  • Ezik Yegen
  • Altı üstü TG.

74 lvl char tg de nasıl yatıyor anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekancı

Altı üstü TG.

74 lvl char tg de nasıl yatıyor anlamış değilim.

ALTI ÜSTÜ TG DİYORSUNDA TG Yİ PİLLSİZ KES BAKALIM ÇOK LAG OLCAK+PİLL OLMADAN+LİFE AÇIP+NPC SET(7-8 DG KARIŞIK NPC FULL)
  • 74 lwl hadi neyse ama 99 lwl wizard char tg yattı hatta bizat görrdüm alps serverinda adam
    ben bile 40 lwl ölmedim kesdım tg yi sen 74 lwl ölüdün yuh yane
  • Zombie olmuşsa ve pill yoksa 90 lvl de olsa yatma ihtimali var arkadaşlar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.