Bildirim
2 binlik uygulama nasil en fazla ciro da
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
5 kisi alsa yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ciro olduguna gore uygulama icinde birseyler satiyor
Yuhh telefon fiyatı kadar yaw nasıl birşey acaba.
arkadaşım fiyatı belli zaten 3 kişi alsa yine zirveye yerleşir -
quote:
Orijinalden alıntı: signore
ciro olduguna gore uygulama icinde birseyler satiyor
Uygulama ici satım yok -
En iyisi pp25 den indirmek tabi varsa
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamayı kullanmak için milyoner olmanız gerek ama isteyen varsa korsan linki var internette tabi uygulamayı kullanamayacaksınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00000001 -- 17 Ağustos 2013; 14:43:58 > -
telefondan daha pahalı. -
Bu uygulamayı satın alıp kullanmaya başlamadan önce kendinize “Ben bir milyoner miyim?” sorusunu sormanız gerekiyor. Çünkü, uygulama servislerini kullanımınıza açmadan önce milyoner olup olmadığınızı teyit size ettiriyor. Ayrıca uygulamanın sadece İngiltere’de çalıştığını da belirtelim. Eğer hala bu uygulama ile ilgileniyorsanız işte size servislerinden bazı örnekler: iVIP Siyah iPhone gibi exclusive ürünleri satın alma olanağı, Londra ve New York’ta penthouselar, özel adalar, yarış atları, helikopterler ve VIP lounge’lar gibi ürün ve hizmetlere erişim olanağı. Ayrıca uygulama kişisel ilgilerinize göre önerdiği servisleri değiştiriyor. iVIP Black haricinde $ 449.99 dolara Blue ve bedava olan iVIP Red versiyonları da mevcut. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman
Bu uygulamayı satın alıp kullanmaya başlamadan önce kendinize “Ben bir milyoner miyim?” sorusunu sormanız gerekiyor. Çünkü, uygulama servislerini kullanımınıza açmadan önce milyoner olup olmadığınızı teyit size ettiriyor. Ayrıca uygulamanın sadece İngiltere’de çalıştığını da belirtelim. Eğer hala bu uygulama ile ilgileniyorsanız işte size servislerinden bazı örnekler: iVIP Siyah iPhone gibi exclusive ürünleri satın alma olanağı, Londra ve New York’ta penthouselar, özel adalar, yarış atları, helikopterler ve VIP lounge’lar gibi ürün ve hizmetlere erişim olanağı. Ayrıca uygulama kişisel ilgilerinize göre önerdiği servisleri değiştiriyor. iVIP Black haricinde $ 449.99 dolara Blue ve bedava olan iVIP Red versiyonları da mevcut.
Ben milyonerim misal 650 dolarlık bir uygulamam var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Drug Free
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman
Bu uygulamayı satın alıp kullanmaya başlamadan önce kendinize “Ben bir milyoner miyim?” sorusunu sormanız gerekiyor. Çünkü, uygulama servislerini kullanımınıza açmadan önce milyoner olup olmadığınızı teyit size ettiriyor. Ayrıca uygulamanın sadece İngiltere’de çalıştığını da belirtelim. Eğer hala bu uygulama ile ilgileniyorsanız işte size servislerinden bazı örnekler: iVIP Siyah iPhone gibi exclusive ürünleri satın alma olanağı, Londra ve New York’ta penthouselar, özel adalar, yarış atları, helikopterler ve VIP lounge’lar gibi ürün ve hizmetlere erişim olanağı. Ayrıca uygulama kişisel ilgilerinize göre önerdiği servisleri değiştiriyor. iVIP Black haricinde $ 449.99 dolara Blue ve bedava olan iVIP Red versiyonları da mevcut.
Ben milyonerim misal 650 dolarlık bir uygulamam var.
Perfect penalty
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Denemek icin adam almistir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone aramada fotoğraf çıkmıyor
- iphone 12 alınır mı
- iphone 11 pro max nfc var mı
- telefon sessizde iken istediğiniz kişiler aradığında ses açılsın android
- siri chatgpt kestirme
- 3d touch nedir
- iphone 17 nasıl olacak
- 16 pro lansman rengi
- iphone sistem verileri silme
- iphone fotoğraf gizleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X