Uzunca zamandır malesef donanım dünyasından uzak kaldım. Son zamanlarda yeni bir bilgisayar toplama merakına giriştim. Eski ekran kartımı kullanıyorum ancak biri Del U3011 diğerleri Dell'in 20" standart monitörleri (2x) olmak üzere 3 farklı monitör ile çalışıyorum.
Malesef Zotac GTX295 iki adet DVI çıkışına sahip ve tek PCB modelinde HDMI da yok. Bu kartın yanında bir tane de arkadaş alsam ve SLI konfigürasyonu ile çalıştırırsam 3 monitör bağlayabilir miyim? (toplam 4 DVI çıkış olmuş olacak)
Hali hazırda 3 monitörü çalıştırmak için HD 6850 kullanıyorum ve sorun yok. Ancak performansı siz de kestiriyorsunuzdur :)
Yardımlarınızı bekliyorum ve teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: yigit_konur
Merhaba arkadaşlar,
Uzunca zamandır malesef donanım dünyasından uzak kaldım. Son zamanlarda yeni bir bilgisayar toplama merakına giriştim. Eski ekran kartımı kullanıyorum ancak biri Del U3011 diğerleri Dell'in 20" standart monitörleri (2x) olmak üzere 3 farklı monitör ile çalışıyorum.
Malesef Zotac GTX295 iki adet DVI çıkışına sahip ve tek PCB modelinde HDMI da yok. Bu kartın yanında bir tane de arkadaş alsam ve SLI konfigürasyonu ile çalıştırırsam 3 monitör bağlayabilir miyim? (toplam 4 DVI çıkış olmuş olacak)
Hali hazırda 3 monitörü çalıştırmak için HD 6850 kullanıyorum ve sorun yok. Ancak performansı siz de kestiriyorsunuzdur :)
Yardımlarınızı bekliyorum ve teşekkür ederim.
2. Bir gtx295 demek 1000w power alman gerek demek. Bana sorarsan elindeki karti satip daha az guc tüketen amd kart almalisin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sakın yapma fatura fırlar ben 2 ekran kullandım sıkıntı olmadı ama power min. 1000w lazım
yigit_konurY
kullanıcısına yanıt
Onu satıp tek 4 GB'lik GTX 770 veya R9 280X alabilirsen daha iyi verim alırsın ve güç kaynağını da değiştirmek zorunda kalmazsın. 280X F/P olarak öndedir. Üstelik DX11 destekli olur kartların. 295'te DX11 yok malum.