Bildirim
2.EL ALIM SATIMDAN ANLAYAN BİRİSİ ACİL YARDIM EDEBİLİR Mİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar 2. El işlemci alıcam aslında tam 2. El sayılmaz , i7 7700K ve adam bana sıfır kutusunda hiç açmadım bile dedi , bir metrobüs durağında bulusup adamdan alıcam ( Bu arada 1700₺ ye 2 ay önce almış pc toplamak icin ve anakartı falan uyumlu olmadığı için ve yeni pc toplamak pahalı geldiği için toplayamamış ve satmak istiyor) . 1400₺ ye ilana koymuş ve 1000₺ ye anlaştım. Bir metrobüs durağında alım- satım ı gerçekleştireceğim. Ben bu adama nasıl güvenebilirim, açılıp açılmadığını çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabilirim?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İşlemciyi bir sisteme takıp test edip almalısınız metrobüste 7700K alırsınız evde celeron çıkar
Üstünde yazmıyor mu 7700K diye , ayrıca bandı dahi duruyor diyor kafam cok karısık
Bozuk cikabilir ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkıntı yok açarsın telefonu intelden warranty check yaparsın serial code ile. 3 yıl garantili işlemciler. 1000tl iyi fiyat ederi 1200
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X