Şimdi Ara

2. EL ARABA NE ZAMAN ALINMALI (hangi ay) 22.11.2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA, EMİNİMKİ BİR ÇOK İNSAN BENİM GİBİ 2.EL ARABA ALMAK İSTİYORDUR FAKAT YÜKSEK FİYATLARDAN YAKINIYORDUR... ŞU ANDA İKİ TANE ŞEHİR EFSANESİ VAR...
    1-ÖTV ARTICAK = FİYATLAR DAHADA YÜKSELİCEK
    2-YÜKSEK FİYAT SATMAYA ÇALIŞANLARIN ELİNDE PATLAYACAK VE FİYATLAR DÜŞÜCEK MECBUREN

GİBİ VS. BİR ÇOK YORUM VAR, EMİNİMKİ SİZLERDE ARAŞTIRMALAR YAPMIŞSSINIZDIR BU İŞLE UĞRAŞANLAR VARDIR, SİZCE NE ZAMAN ALMALIYIZ VE YAKIN ZAMANDA BİZİ NELER BEKLİYOR OLABİLĞİR.

• 21 Mart - 11 Nisan
  • Bekleyenin kazançlı olduğu durumlar çok nadir oluyor. Çoğunlukla almadığı için pişman oluyor insanlar. Kafanıza yatan araç bulursanız beklemeden alin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz, kafana uyan bir şey bulursan al geç. Bu piyasada ne olacağı belli olmuyor

• AYNEN ÖYLE SANIRIM DOĞRUSU BU. PEKİ SİZCE GALERİMİ SAHİBİNDENMİ ALINMALI, FARKI NEDİR BUNLARIN.
  • İmkan varsa 2015 olmadan almanızı tavsiye ederim, biz geçen sene bu dönemler araç bakıyorduk acelemiz yok dedik sonra ötv bir arttı pir arttı sıfır araçların neredeyse hepsi +10bin tl zamlandı, doğal olarak 2.el piyasasıda etkilendi. Ötv artışı olmayacak deniyor ama belli olmaz, gelecek araçlar 2015 model yılı olacakları için elbet bir artış olacak distribütörlerde bitiyor iş. Son olarak orası size kalmış istediğiniz donanımda renkte aracı nerede bulursanız görüşün genelde galericiler emsallerinden biraz yukarı satarlar kar etmek için. Ve 2.el araç alırken mutlaka plakasını tramerden sorgulayın, kaza muayene durumunu öğrenin + aracı yetkili servise ve ekspertize götürün.
  • AÇIKLAMA İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM... ARABA SATMAK KOLAYDA, ALMASI İŞTE, HEM IYI OLCAK HEM UCUZ DİYE ARARIZ YA HEP, BAKALIM HAYIRLISI.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş forumda durmadan bu tarz saçma sapan konular açılıyor, meyve mi bu mevsimi ayı olsun bulursan temiz arabayı uygun fiyatına alır geçersin.

• ilana verdim ertesi günü sattım 1 hafta içinde de kafama göre aracı buldum aldım

fazla kafaya takmaya gerek yok eğer temiz araç bulduysan al geç hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

ilana verdim ertesi günü sattım 1 hafta içinde de kafama göre aracı buldum aldım

fazla kafaya takmaya gerek yok eğer temiz araç bulduysan al geç hemen

Tam 1 yıl ilanda kaldıktan sonra Auris' i istediğim fiyata satabildim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.