Şimdi Ara

2.el aracı sadece ekspere göstermek mi yoksa motor ustası gerekir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bir araç için anlaştık. Bu aracı yarın ekspertize götüreceğim. Eksper paketleri çok saçma geldi. Pilot garage'a baktım 3000 Tl den 9500 e kadar çıkıyor. 6500 lük paket ile 9500 arasında çok fark yok mesela. Acaba orta halli bir ekspertiz yaptırıp motor ustasına göstermek daha mantıklı olur mu diye düşündüm. Yoksa ekspertiz yeterli midir araç için?

Antalya için ekspertiz tavsiyesine de açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem Y. -- 16 Ağustos 2023; 20:26:45 >

• Exper denen zırtapozlar iyice kafayı yedi fiyat konusunda. Sana tavsiyem bir motor ustasına baktır yağ yakma vs var mı diye. Birde kaportacıya git şasilere değişene boyasına baksın bence yeterli. Önceden sor ne kadar istersiniz diye bişeyler atar çıkarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNeRR -- 16 Ağustos 2023; 20:41:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airbaglere ve kemerlere de baktırın derim.

• Hocam alacağın araç yaşlı veya yüksek kmli bir araçsa motor ustası daha faydalı şeyler söyler ekspere gitmek çok anlamlı olmayabilir (albeayı alırken ekspere soktum gram faydası olmadı desem yeridir )…Ama nispeten yeni bir araçsa (10-12 yaşından genç) bence ekspertize götürmek lazım(Airbag ve değişen boya durumları için temelde)…Motorla ilgili de aklına takılan olursa motor ustasına gitmen en mantıklısı(atıyorum eksper turboda sorun var dedi hem 2.bir usta görsün hemde fiyat alma açısından vs)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor ölü ise anlar ama değil ise usta da bazı testler yapmadan anlayamaz. Conta kaçak testi, basınç testi vs yapayım dese bir sürü vakit kaybı zaten araç alım-satımında öyle saatlerce arabayı inceletme baktırma vaktiniz olmuyor. Tabi işin ücret kısmı var düzgün bakayım dese 500-1000 TL istemesi lazım kimse vermez vs vs. Kısacası usta ahbabınız değil ise sanayideki usta ayıp olmasın diye şöyle bir bakar geçer, çok da bir faydasını görmezsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.