Şimdi Ara

2. El Bisiklet alınırken dikkat edilmesi gerekenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar herkese. 2. El bisiklet arıyordum ve aradığım bisikleti sanırım buldum. Modeli Carraro Force 530HD. Özelliklerini aşağıda fotoğraf olarak bırakıyorum onara da göz atıp fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Fikirlerinizi belirttikten sonra sorum şu. Bu bisikleti adam pek kullanmadığını söylüyor görünüşü de öyle açıkçası. Ben nasıl anlayabilirim yada bisikleti kontrol ederken neler nasıl kontrol edilmeli gidondur viteslerdir tekerler frenler vs. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.
    Link olarak ta bırakıyorum.

http://www.mtbtr.com/katalog/katalog_ayrinti.asp?Secim01=1469
    2. El Bisiklet alınırken dikkat edilmesi gerekenler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notafraid34 -- 7 Nisan 2018; 19:7:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynakolda ve rubledeki dişlerin kırık olup olmamasına dikkat et. Amartisörün borusunda yağ var mı yok mu kontrol et. Eğer amortisör borusunda yağ var ise keçe çatlamış olabilir yağ sızdırıyordur. Vitesleri değiştirip her vitese geçip geçmidiğini kontrol et. Ayarsız ise her vitese geçmeyebilir ama bazen belli kullanımdan sonra ayar tutmayabiliyor. Fren ve aktarıcıların bağlatı kısmında kabloları kontrol et. Yıpranmış değiştirilmesi geriyor olabilir. Balatalar bitmiş olabilir. Balata ve fren, vites kabloları çok pahalı değil ancak yinede değiştirilmesi gerekebilir. Dış lastiklerin dişlerini ve yanaklarını kontrol et. Özellikle yanaklarda kesik, yırtık olmasın. Aklıma gelenler bunlar.

• Aynakol ve ruble nedir? Ve bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz

• notafraid34 N kullanıcısına yanıt
    aynakol kompe pedalin oldugu gobek yeri ve dis kaplamasi, ruble de arkada bulunan, vites sayisina gore değişen 6-7-8-9-10 tane dişlinin bulunduğu yerdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.