Şimdi Ara

2. El Ekran kartı furmark testi yorumlama (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gtx 770’im 10 yıllık hizmetinden sonra aramızdan ayrıldı. ( Hep güzelliklerle anacağım) şimdi ise yeni bir gpu lazım. Ancak bütçem çok yok. 2.5 - 4 bin tl civarı çıkabilirim. Sahibinden de bir ilan buldum. “Rx 590 gme kullanılmamıştır” yazıyor. Furmark testinden çok anlamam. Siz yorumlayabilir misiniz lütfen? Alınır mı?

Bi diğer ürün ise bu şekilde. Bu sanki daha iyi gibi? Sizce altta attığım alınır mı? Mining görmedi diyor ama bilemiyorum tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacanist -- 9 Eylül 2024; 11:30:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çoğu oyunu oynatır, bellek zaten 8GB yani o performansa yeterli. İkinci el rtx4070 11000 TL civarına bulabilirseniz 210 FPS alırsınız (2 kat fiyat, 3 kat performans). Belki bu ay sonunda bendeki 4070'i satabilirim.

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar, 3070 demek istediniz sanırım. Kartınızı hemen bugün alabilirim. 2. El Ekran kartı furmark testi yorumlama (yardım) 

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

11 bin TL'ye RTX4070 satan kerizleri bize de gösterin biz de faydalanalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacanist

Gtx 770’im 10 yıllık hizmetinden sonra aramızdan ayrıldı. ( Hep güzelliklerle anacağım) şimdi ise yeni bir gpu lazım. Ancak bütçem çok yok. 2.5 - 4 bin tl civarı çıkabilirim. Sahibinden de bir ilan buldum. “Rx 590 gme kullanılmamıştır” yazıyor. Furmark testinden çok anlamam. Siz yorumlayabilir misiniz lütfen? Alınır mı?

Bi diğer ürün ise bu şekilde. Bu sanki daha iyi gibi? Sizce altta attığım alınır mı? Mining görmedi diyor ama bilemiyorum tabi.

Kartların sıcaklık değerleri normal görünüyor. GME olan modelin mimarisi RX 580 ile aynı Polaris 20 olan. Düz RX 590 ise daha iyi Polaris 30 olan mimari.

Fakat 4000'e kadar çıkabildiğiniz için ben RX 6600 veya GTX 1660 Ti / Super, RTX 2060 öneririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El Ekran Kartı Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    2.el ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.