Şimdi Ara

2. el eski model cbr 1000RR veya 600R motorlar ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni yeni sürücem ve şöyle düşünüyorum 2008 den yukarı bir modelde cbr 1000rr alsam sorun olurmu fiyatları çok değil 20 kusürlerde falan tabi ilerde diyorum ve bunun modeli eski olduğu iiçin adamlar 40.000 ,50.000km yapmışlar sorun olurmu bunlar açıklamalarda ise adamlar sıkıntısı yok falan dio... şimdilik 250cc lik motorlar bakıyorum yamaha r25 veya cbr 250r gibi.

• Sorun olmaz.
    quote:

2008 den yukarı bir modelde cbr 1000rr alsam sorun olurmu fiyatları çok değil 20 kusürlerde falan tabi ilerde diyorum ve bunun modeli eski olduğu iiçin adamlar 40.000 ,50.000km yapmışlar sorun olurmu
  • Arkadaşlar daha detaylı bilgi vermek isteyen ?
  • dostum alırsın ama çok masraf çıkarır.
  • Evet biliyorum az çok bunu onun için soruyorum uygunmudur diye almam çünkü onu kullanan adam illa bir halt yemiştir cbr 1000rr boru değil
  • Yokmu bu konuda tecrübeli kişiler
  • Gecenlerde sahibinden de gordum 20li yaslarda yeni başlamış bi vatandas kolu bacağı alçıli sekilde fotoğraf çekilmiş, kaza yaptığı icin r25 ini satiyordu.

Sende öyle fotoğraf cektirmek zorunda kalma bence, cbr125 le falan basla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alma çalarlar
  • Başlangıç motoru 1000rr...

3-5 seneye 3000rr'e geçilir.

• alınır dostum. başlangıç için 1000 rr en idealidir. honda 1000 rr sürücü dostudur. he sürücü yakınlarını daha çok sever. uzun zamandır helva yemiyordum. al şöyle güzel bi helva yiyelim donanımhaber üyeleri hep beraber.
  • Yorumlar efsane.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -SS'de 600cc bile büyük rakam hocam nereden baksan en düşükleri 100-110 HP .. 5-6 saniyede 0-200'e çıkan 1000'liklere helva gözüyle bakmak doğal sadece senin için değil bilen adam için de bu böyledir.

-Tertemizinden SS alınacaksa başlanacak, ben kendimi tutarım, artistlik yapmam şöyle hafif hafif ölçer biçer öğrenirim diyorsan. Etrafımda akedemi kursları var motor için oralara gider 1-2 ay çalışırım kendimi geliştirir ondan sonra gazlarım diyorsan 600'lüğe belki bir ihtimal veriyorum ama bile bile ölümle dans etmek olur.

-Şahsi kanaatim çicek gibi R25'ler var hemde büyük kardeşlerini aratmıyor. Arka tekerde 31 HP veriyor. Al bin hocam. Güzel exhaust sistemiyle gerçekten güzel sesler veren ender 2 silindirli makinalardan. Bok yoluna gitmeye gerek yok. R25 ile düşsen hiç olmazsa 10-15 saniye can çekişirsin Dediğim gibi senin düşündüğün makinalar ancak eşe dosta helva yedirttirir.

• Çok masrafı olur. Yüzbinlerce liradan daha fazla. Kol,bacak, omurilik kafatası vb. parçaları değiştirmen gerek. Ama 2.eli ya ölü ya da zor bulunuyor.
  • weirdo kullanıcısına yanıt
    Zaten 1000 lik alırsa bence fotoğraf çektirecek hali kalmaz.Motor alana yanında bir tabakta helva verirler.
  • Arkadaş aldı galiba ses çıkmadığına göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Arkadaş aldı galiba ses çıkmadığına göre.

Böyle konular çok. Heves edip konu açıyorlar sonra motor beğenip bakmaya gidiyorlar. Motorun üzerine binip deneme sürüşü yapana kadar normal. Gazı verince iş işten geçer sonra motordan inip adama teşekkür edip hata yaptıklarını anlarlar. Heveste geçer.
  • Kardesim 1000 cc motor ile baslanmaz mi baslanir baslayanlar var ama gercekten ölümle dans ediyor olursun . 125 az gelir diyorsan 250 honda yada yamaha r25 al hem az yakar hem ogrenirsin ufak hatalar yapacaksin buyuk zarar etmezsin . 200 beygirlik makinada kucuk bir hatada motor uzerinde duramazsin altindn gider hem maddi zarar gorursun hemde hastanelik olursun. Egitimini al ve ikinci el bulabilirsen r25 al . Kask ekimani giy 250 lik dedigin o motor 194 top speed i var youtubede kazasi olumcul olur dikkat ed.

• sen yaparsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.