Şimdi Ara

2.el piyasası çok yükseldi cimere şikayet yazdım sizdende destek bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

malum 2. el piyasası 3 ay öncesine göre çok çok fazla fiyatlar şişirildi.benim kimsenin malınada gözüm yok ama o bukadar benim arabam bu kadar diye diye piyasa maf oldu hayatımda 1 kez araba satmış almış da değilim elimde 1991 model arabam var değiştirmeyi düşünüyordum birden ne oldu anlayamadan fiyatlar tavan yaptı

devlet bu işe el atarsa belki küçükte çözüm olabilir belki ötv indirimi yapılırsa fiyatlar bir nebze durulur gibi geliyor başka türklü bu piyasanın önü alınacak gibi değil siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

teşekkürler.2.el piyasası çok yükseldi cimere şikayet yazdım sizdende destek bekliyorum

• Fırsatçılar hep olacak .Devlet sıfır fiyatlardan aldığı vergiyi biraz düşürürse ikinci el de düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede bu kadar açgözlü insan olduğu sürece hiçbirşey değişmez. Bence devletin 3. Dünya ülkesi olduğumuzu kabul edip. Gelişmiş devletlerin hurda saydıgı mercedes s serilerini lexusları falan buraya getirip piyasayı araba bolluğuna sokması lazım.99 model arabaya 40 milyar istemek tek kelimeyle ayıptır. Otomobil amaç degil araçtır.

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    aynen devlet bu işe el atması gerekiyor ötv indirimi gelmesi lazım yoksa yazın daha da fazla artacak fiyatlar şimdi böyleyse yazı düşünemiyorum bile
  • yaşım 41 20 sene 1991 model toyota corollaya bindim biraz birikim yaptım tam 2. el araba almaya niyetlendim araba piyasası uçtu düşer diyorsun hala çıkıyor
    abartan çok fazla şimdi araba alırmıyım asla almam 2 sene daha binerim yapacak bişey yok ama devlet napıp yapıp bu işe el atması lazım piyasanın anası bellenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1979ozkan1979

aynen devlet bu işe el atması gerekiyor ötv indirimi gelmesi lazım yoksa yazın daha da fazla artacak fiyatlar şimdi böyleyse yazı düşünemiyorum bile
    Ötv indirimi yangını söndürmez aksine talebi patlatır
    Talep olunca zaten sıfır araç yok bayiler zam yapar
    Ötv indirimi Güme gider
    Çare Al sat önlemek
    Piyasada arabayı çoğaltmak
    Almaya da ki 2. El araçları buraya gelişine Gümrüksüz izin versinler
    Bak neler oluyor

• Devleti kime şikayet edicez,2. El piyasası durdur yere şişmiyor sıfır fiyatları orantısız artarken 2. el piyasası da artması çok normal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birşeylerın duzelmesını beklemek sacma olur ımkan varsa avrupaya göç edın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.