Şimdi Ara

2. El telefonu kökten sıfırlamak (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar bugün bir arkadaşımdan "Samsung galaxy note n7000" aldım. Android 4.1.2 yüklü ve son sürüm. Arkadaşım bayağıdır kullanıyor ve hiç format attırmamış telefonda çoğu yerlerde kasmalar var. Bu telefonu ilk defa açılıyormuş gibi nasıl sıfırlarım işletim sistemini formatlamak gibi? Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet2131 -- 13 Aralık 2014; 20:37:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefonu kapalı konuma getir. (aslında gerek yok ama senin için daha kolay olur.) ses açma tuşu + ana menü tuşu + güç tuşuna bas açılan menüden wipe işlemini seç. seçme işlemini güç tuşu ile yapıyorsun, seçenekler arası geçişi ses butonları ile yapıyorsun. işlem bittikten sonra en üstteki reboot'u seçip telefonu yeniden başlat.

Tüm wipe lari yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

telefonu kapalı konuma getir. (aslında gerek yok ama senin için daha kolay olur.) ses açma tuşu + ana menü tuşu + güç tuşuna bas açılan menüden wipe işlemini seç. seçme işlemini güç tuşu ile yapıyorsun, seçenekler arası geçişi ses butonları ile yapıyorsun. işlem bittikten sonra en üstteki reboot'u seçip telefonu yeniden başlat.

Tüm wipe lari yap

Teşekkürler.
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    seçme home tuşu power geri işlemi için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.