< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacıabi96 -- 12 Ekim 2020; 10:51:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 Haftadır bağlanamayan İnternet
-
-
TAM ANLAMİYYA REZİLLİK USAGUM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, faturanız ile ilgili incelemeler tamamlanmıştır. Arkadaşlarımdan gelen bilgiyi sizinle paylaşmak isterim.
"Merhaba Ahmet Bey Ben Esra D
Talebinizi inceleyip ödemelerinizi kontrol ettim. 22.09.2020 tarihinde 118,64 TL ilk fatura çekilmiş + 24.09.2020 tarihinde ek olarak 33,00 TL + 25.09.2020 tarihinde 33 TL + 26.09.2020 tarihinde de 33 TL çekilmiştir. Bunlar dışında çekilen bir ücret bulunmuyor. Kurulum ücreti toplamda 99 TL dir. Bu tutar sıfırlanıp fazladan çekilen 33 TL içeride saklı kalmaktadır. Takip eden ay faturadan düşecektir. Ödemelerinizi sizde kontrol edebilirsiniz. İyi günler dilerim." -
??
Fazla para mevzusunda banka dekontlarını size yollayacağım. 27.09.2020, 28.09.2020 ve 29.09. 2020 tarihlerinde de para aldınız Esra hanıma bunu belirttim. Fakat işin para kısmından ziyade şu an internetim yok. Modemimin internet ve dsl ışıkları yanmıyor. Araştırdığım kadarıyla yani tahmin ediyorum ki türk telekom kabloları bağlamamış. Evde üç kişi online eğitim alıyor. Destek ekiplerinden bir haber yok. Çok acil internete ihtiyacım var ama dönen yok. Yardımcı olabilir misiniz?
Tam rezilsiniz yuh size
Merhaba, arızayı iş emri numarasıyla saha ekiplerine ilettik. Arkadaşlarım ve saha ekipleri gerekli çalışmaları yaparak sorunu çözümleyecektir. Ben de önceliğini ayrıca ilettim.
-
Sonuç geldi. Suçlu bizmişiz. Müşteri kaynaklı arza diyor. İşler sarpa saracak büyük ihtimalle. Sizin adamlarınıza 99 tl kurulum ücreti ödedik. Kendileri girip kurdular kurulduğuna onay verdiler. Şimdi nasıl arıza müşteri kaynaklı oluyor?
Merhaba, arızanız şu anda teyit aşamasında görünüyor. Tekrar kontrol edilmesi için bilgi verdim.
-
Bugün bir hafta oldu.Gelen giden ilgilenen yok. Çok sıkıldım artık. Farklı bir operetöre geçmeyi düşünüyorum sabrım kalmadı çocuklar deslerine giremiyor.
2 Hafta sonra bugün internetim geldi.
Keyifli kullanımlar dilerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X