Şimdi Ara

2 Milyon TL'ye Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2014 model BMW 316i aracımı yeni sattım. Aracı satma sebeplerim araçta sunroof olmaması, carplay olmaması ve artık model olarak eskimiş olmasıydı.

2 Milyon TL civarına araç bakıyorum. Evliyim, şimdilik 2 kişiyiz. Araçtan beklentilerim:

- Boyutları 3 serisinden çok küçük olmasın

- Sunroof veya cam tavan olsun

- Carplay olsun

- Premium ise 2018 üzeri, premium değilse 2021 üzeri model olsun

- Koltukları deri veya alcantara olsun (Kumaş koltukların araçları ucuz gösterdiğini düşünüyorum)

- Yakıt olarak şehir içerisinde 10 litreleri geçmesin

- Kronik sorunlu motor veya şanzıman olmasın (Kuru tip DSG gibi)

Halihazırda aklımdaki araçlar:

- 2020 üzeri CLA 200 AMG > 2.2 Milyon TL civarı (Araç çok güzel ama arka koltuklar biraz kasvetli hissettirdi)

- GLB 200 AMG > 2.3 Milyon TL civarı (Bütçemi biraz aşıyor)

- 1.5 Hibrit Alfa Romeo Tonale Veloce > 1.7 Milyon TL civarı (Fiyat, yakıt ve özellik olarak çok avantajlı ama ikinci eli düşündürüyor. Ayrıca tasarımını beğensem de BMW'den sonra ne kadar memnun kalırım emin değilim)

2019 üzeri 3 serisi (G20): Açık ara favorim olmasına rağmen çok yaygın olan ekran hırsızlığından dolayı düşündürüyor. Kapalı otoparkım mevcut ama gittiğim her yerde otopark bulamayabilirim.

Q3: DSG şanzımandan dolayı elemiştim.

2018 üzeri BMW X3: 14 litreleri gören yakıt sarfiyatından dolayı eledim.

• Merhabalar,

CLA küçük gelecektir.

GLB tam bir fiyat/performans aracıdır, biçilmiş kaftan.

Eski bir alfisti olarak, Tonale de ne yazık ki alfa ruhu yok. Servis pahalılığı ve ikinci el de sorun çıkartabilir, tavsiye etmem.

Sıfır olarak alacağınız garantili VW Tiguan ya da Karoq da DSG ve diğer bahsettiğiniz sorunları yaşamazsınız.

• Temiz bakılmış bir 2020 BMW G20 kasa 3 serisi yada 2020 Volvo S60 iyi gider.

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler.

Tonale diğerlerine kıyasla çok ucuz olmasa karşılaştırmazdım bile.

VW ve Skoda araçların koltukları ve iç tasarımları muhtemelen deri / ahşap kullanılmadığı için kaliteli hissettirmiyor (Sadece fotoğraflarına bakarak bu yorumu yapıyorum). Yine de belki düşüncem değişir diye Tiguain ve Karoq içerisine girip inceleyeceğim, çünkü çok fazla kişi öneriyor.

• Audi A3 sedan 2,5-3 milyon arasına en iyi seçenek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 milyonun civarı nedir ? eğer 200-300 daha esniyebiliyorsanız g20 alın geçin derim.

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt

Üzerine 200-300 daha ekleyip çok daha iyi bir seçenek bulabiliyorsam maksimum 2300'e kadar yükselebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Moueson kullanıcısına yanıt

İkinci el düşük kilometrelerine bakabilirim aslında, teşekkür ederim.

• Bem de bu butceule audi a3 sportback hybrit 1.5 bakiyorum. Test surusu yqpacagim bilgi veririm. Hosuma giden ozellikleri 88km elektrikli menzil, arka bagimsiz suspansiyon, ic dizayn ve premium hissi

• G20 Q3 vs düşünülürken A3 önerisi nedir ya😊.

• D segment premium bütçelere çıkmışken A3 önerileri kopardı beni :D BMW 3 G20 istemiyorsam ben bu bütçede kesinlikle (20-21) A4 2.0 TDI alırdım. Motor sorunsuz ve iyi, şanzıman ıslak kavrama DSG ve sorunsuz. Her türlü yazdığın ihtiyacı da güzelce karşılayabiliyor. Al, geç düşünme. Bir alt segmente bakmaya gerek yok bu bütçelerde km'si ve yaşı az daha düşük diye...  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neor21 -- 4 Ocak 2025; 0:31:41 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Trollemeyin konuyu, adam düzgünce tavsiye istemiş

• Herkese tavsiyeleri için teşekkür ediyorum.

Aslında içime en çok sinen G20 olmasına rağmen hatta kapalı otopark mevcut olmasına rağmen ekran hırsızlığından dolayı gittiğim her yerde otopark aramak zorunda kalacağım. Otopark bulamayınca da aklım arabada kalacak.

A4 40TDI yakıt ve performans olarak çok güzel bir tavsiye, tasarımı biraz sade olduğu için tam anlamıyla içime sinmiyor.

2020 S60 da tasarım olarak çok güzel ama hem 2.0 motordan dolayı MTV'si çok yüksek hem de motor benzinli olduğu için çok fazla yakar gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bem de bu butceule audi a3 sportback hybrit 1.5 bakiyorum. Test surusu yqpacagim bilgi veririm. Hosuma giden ozellikleri 88km elektrikli menzil, arka bagimsiz suspansiyon, ic dizayn ve premium hissi

Arabayi begenmedim ben a3 e bakmayin. A4 de uretimden kalkmis bakmayin bence.

• Neor21 N kullanıcısına yanıt
    o kadar para verip de dizel alan ne bileyim yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben olsam 2.el otomobil almazdım.Çünkü nerede ne kadar masraf çıkacağı belli olmaz.

2 M ve civarına yeni bir çok markanın sıfır otomobili varken ...

• tucson n-line veya kia sportage prestige

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.