Şimdi Ara

2 Model arasi hangisi (3008 Tercihi) Acil.. yarin alabilirim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3008 almayi planliyorum. 2019lara yanasilmiyor farkindaysaniz.

Bu ikisi arasinda kaldim. 2017 full mu alsam 2018 orta donanim mi? 15-18 bine full mu almak lazim.

Arkadaslar 19inch cant canına okur diyor. Garanti uzatmasi vs vs 2017'nin bircok masrafi olacak diyorlar..

Kendi arabami sattim suan kiralik arabaya bindğimden mecburen bir araba alacağim. ÖTV bekleme yapamadim. C5 aircrossa bakmistim bindim pek begenmedim basık geldiginden onu almaktan vazgectik. Hala bi 10 günkadar bekleyebilirim. yada beklesem mi?

Acil cevap:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-2018-peugeot-3008-1.6-bluehdi-active-prime-edition-6500-km-de-733496410/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-gundogdular-otomotivden-hatasiz-3008-allure-elegance-715192959/detay/

• Kesinlikle 2017 derim ama yazılana söylenene itibar etmeyin iyi bir ekspertize sokun ayrıca servis güncellemeleri yapılmış olsun.
  • Kafam rahat olsun diye sıfır alıyorum yıllardır. Biraz fazla para vermiş oluyorum ama hiç değilse içim rahat oluyor yani imkan varsa her zaman sıfır almak iyidir 🙏🏼
  • Alabiliyorsanız tabiki de full olanı alın diyeceğim ama arada da 20bin TL gibi bir fark var. Benim araba da biraz boş donanım aklım hep dolu olanlarında kaldı. 20 bin lira şahsen benim için çok para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtmosferikV8 -- 17 Eylül 2019; 18:7:40 >
  • Valla bende dolusu olsun diyorum birde bu dolu fiyatına sifir c5 aircross geliyor. Orta paket feel adventure.. lansman fiyatı iyi gibi ama pek isinamadim.. persembe alma planim var mecburiyetten aslinda. Araba yok suan cunku..
  • Allure ep yi almanızı öneririm.18” bulabilirseniz daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.