Bildirim
2 modem tek internet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Öyle birşey olmaz ama illa interneti dağıtmak istiyorsan modemde fazladan ethernet girişi varsa kullanabilirsin yoksa switch alırsın 10 liraya bu kadar basit. -
neden ne sorun çıkabilir? :D -
Aynı anda iki modem bir hatta çalışmaz teknik olarak.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3 farklı modemle denemiş kişi olarak çalışmıyor. Zaten mümkün değil, kullanıcı adı ve şifreyi modem kabul etse bile. Türk Telekom sayfası çıkıyor ve "Bu port size ait değil" gibisinden hata çıkıyor. -
hat üzerinden demiyorum farklı hatlar özetle benden 250m ötede evi olan bir kişi var wifi çekmesi imkansız nasıl yapabilirm? -
yıl olmuş 2014
bir aboneliği;
tek bir konumda ve tek modem ile kullanabilirsin -
Sorduğun soru değil, gerekli cevaplarda verilmiş zaten.
250 metredeki vatandaşa wifi ile de veremezsin, kablo ile de. Dış ortam için tasarlanmış wifi cihazlardan alsan senin birkaç senelik abonelik paran kadar tutar. O yüzden yapacabileceğin birşey yok. -
Bir düzeltme yapayım; 250 metre mesafeye kaliteli cat6 kablo ile paylaşım yapılabilir. Öte yandan 5ghz'de çalışan kablosuz cihazlarla da yayin yapılır. Ama biraz tuzlu olur. Arada çok bina varsa hiç calismayabilir. Eğer çatılara yüksekce direkler koyarsanız sorunsuz çalışır hatta kilometrelerce mesafeden çalışır. Standart wifi adaptorleri de (2.4ghz olanlar) çalışır bu mesafede ama adaptorler birbirini görmek zorunda. Ama hız acısından çok bir şey beklemeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: igorparker
Bir düzeltme yapayım; 250 metre mesafeye kaliteli cat6 kablo ile paylaşım yapılabilir. Öte yandan 5ghz'de çalışan kablosuz cihazlarla da yayin yapılır. Ama biraz tuzlu olur. Arada çok bina varsa hiç calismayabilir. Eğer çatılara yüksekce direkler koyarsanız sorunsuz çalışır hatta kilometrelerce mesafeden çalışır. Standart wifi adaptorleri de (2.4ghz olanlar) çalışır bu mesafede ama adaptorler birbirini görmek zorunda. Ama hız acısından çok bir şey beklemeyin.
250 metrede cat6 değil cat60000 kablo koysan çalıştıramazsın. -
Gayet guzel calisir dostum. Biraz araştırın.
Düzeltme: ben teoriden bahsediyorum tabii. Konuyu acan arkadasa tavsiye, diğer arkadas kendine ayrı abonelik alsa daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igorparker -- 19 Şubat 2014; 19:05:06 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi ben denedim oluyor 2 ayrı modeme aynı kullanıcı adı şifre girince oluyor :) yani girmek pek doğru değil + suç fakat...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- fiziksel wan bağlantısı bulunamadı
- ttnet ücretsiz modem değiştirme
- türk telekom internet abonelik iptali
- ev telefonu kapatma
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- türk telekom upload hızı
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- en hızlı internet
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X