Şimdi Ara

.:2.Monitörüm de mi Bozuldu Acaba?:.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6 ay önce falan ilk monitörümde (14") görüntü tamamen gitti, ekran simsiyah oldu.Masraf yapmadım ve birisinden 15" lik eski monitör temin ettim ücretsiz.

2. monitörümde ise kaç gündür görüntünün ekranın üst tarafına kayması gibi bir sorunu vardı ama saniyeler sonra düzeliyordu, ben de problem etmemiştim.

Son 2 gündür ise -özellikle bugün- monitörün yarısını kullanmaya çalışır oldum.
    Monitörün tam ortasında yatay eksen şeklinde bir çizgi var, bu çizginin alt tarafı şuan tamamen siyah, görüntü yok.Ben çizginin üst tarafını kullanıyorum şuan daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum.

Acele olarak ne yapayım?Pc ve monitor eski zaten bunu tamire götürmek saçma olur herhalde, masraf yapmak istemiyorum.

Sizce 3.monitörün zamanı geldi mi!?

NOT:3 ay sonra Dizüstü ya da masaüstü yeni bir pc alacağım için şuan çok ucuza halletmek istiyorum bu monitör olayını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuruincir -- 8 Ağustos 2006; 14:00:21 >

• Hayır gelmedi hala bişiler yapabilirsin .Bozulan 2 monitörü birleştirerek 3. monitörünü yap.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozlowski

Hayır gelmedi hala bişiler yapabilirsin .Bozulan 2 monitörü birleştirerek 3. monitörünü yap.

Sen tecrübelisin galiba, buyur bize gel, sen yap nasıl yapacaksan!?
  • dostum git bir bit pazarı vs max 20-25 ytl ver al bir 14-15 takıl .....
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: kozlowski

dostum git bir bit pazarı vs max 20-25 ytl ver al bir 14-15 takıl .....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.