Şimdi Ara

2. Sahibinden Ford S-Max

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 yılından beri severek kullandığım(yalnızca iki kişi tarafından kullanılmıştır) iki kez ilan açıp satmaktan vazgeçtiğim aracımı artık kesin olarak satmaya karar vermiş bulunuyorum.Yurtdışına yerleşen bir akrabamın otomatik vites aracını aldım sayılır.
    Aracın özellikleri:
    2007 model 2.0 tdci,manuel vites , 156000 km'de , bütün bakımları yetkili serviste yapılmış , JVC AVX900 multimedia player ve kafalık monitörü mevcut , iki takım 17inch ford jantı ve yazlık ve kışlık lastikler(Yazlık lastikler geçen yaz alındı 2015 üretimi) bütün lastikler goodyear marka.
    Aracın eksileri:
    2012 yılında park ettiğim yerden çıkarken ağaca çarptığımdan bagaj kapağı boyandı,sağ arkadaki küçük parça değişti tampon benim isteğim üzerine değişti(fotoğraflar vardı ancak bulamadım).
    Sağ ön çamurlukta 10 cm boya var.(fotoğraf mevcut)
    22.12.2015'te(bir hafta önce) ara sokaktan çıkan bir aracın çarpması sonucu sol ön kapı değişti,sol arka kapı ve sol arka çamurluk boyandı.(fotoğraf mevcut)
    Fiyat : 42.000 TL
    Link:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2.sahibinden-ford-s-max-258033399/detay/
    İlan no: 258033399

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlgdnc -- 8 Ocak 2016; 19:34:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.