Şimdi Ara

2. Sevgilimden ayrıldım boşluğa düştüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doçent Doktor HANNİBAL -- 11 Temmuz 2016; 3:10:52 >

• Hocam aynı anda kaç tane sevgili yaparsanız mutluluğa ereceksiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

Hocam aynı anda kaç tane sevgili yaparsanız mutluluğa ereceksiniz ?

hocam birini seviyorum ama bağlanamıyorum dediğim gibi şeytan tüyü var bu ara playboy falan değilim.sanırım dertli hayattan soğumuş kızları kendime çekiyorum efendi bi tipim var güvenilir buluyorlar
  • 15. gün eve çağırdı ama s*ks yapmadık öpüştük zaten kendi evi değildi ablasında kalıyodu eniştesi geldi ben gizlice çıktım evden duşa girince eniştesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doçent Doktor HANNİBAL

quote:

hocam birini seviyorum ama bağlanamıyorum dediğim gibi şeytan tüyü var bu ara playboy falan değilim.sanırım dertli hayattan soğumuş kızları kendime çekiyorum efendi bi tipim var güvenilir buluyorlar

seviyorum dediğinde ne kadar vakit geçmiş oluyor ? genelde hoşlanmak ile sevmek karıştırılır. sevdiğin kişiye bağlanırsın direk zaten.
    birde uzaktan ilişkiler zor öyle iki taraf içinde.
  • Kardesimizin kalbi geniş herkese yer var sanirim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doçent Doktor HANNİBAL

quote:

seviyorum dediğinde ne kadar vakit geçmiş oluyor ? genelde hoşlanmak ile sevmek karıştırılır. sevdiğin kişiye bağlanırsın direk zaten.
    birde uzaktan ilişkiler zor öyle iki taraf içinde.

değişiyor sanaldan olanı daha çok sevdim mesela dürüst çünkü bana karşı hatta ayıptır yazıktır diye bundan ayrılmaya çalıştım çok kötü davrandım ama bitirmeyelim zaten evlenicez bilmem ne muhabbeti oldu yani başta hoşlanıyorum sonra seviyorum üstüne düşüyorum ama bir şey oluyor o gidiyor ve yalnız hissediyorum aynı yerdede uyusam.realden olan kızın çok yalanı vardı bi de bana bi sebepten kızıp s.git dedi ben de bidaha konuşmadım ayrıldık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 YILLIK SEVGİLİMDEN AYRILDIM..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben anlamıyorum neden hep evlenme muhabbeti oluyor bir ilişkide.karşı taraf istediği için mecbur ben de istiyor görünüp devam ediyorum
  • Güvenilir buluyorlar ama öyle değilsin. Kendini onun yerine koy. Hatta belki sanaldaki sevgilin bile senin yaptığını sana yapıyor olabilir. Etme bulma dünyası dikkat et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.