Şimdi Ara

2 ssd kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar yeni bir bilgisayar topladım 128 gb m2 ssd var yanlız benim eski bilgisayarımda sata ile bağlantı yapılan 128gb baska bir ssdim daha var şimdi ben 2sini aynı anda kullanabilirmiyim mesela windowsu m2ye kursam eski ssdyide normal depolama olarak kullansam hddye ek olarak nasıl yaparız yada yapabilir miyiz hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

Not:https://forum.donanimhaber.com/windows-disinda-ssd-ye-ne-yuklemek-gerek-oyun-office-vs--106613146 bu forumda söylenenlere göre oyunların bazılarını ssdye atmak iyi oluyormus ama ben sadece steam üzerinden oyun oynuyorum gta5 pubg ve csgo bunları 128gb ssdye atsam büyük ihtimal dolucak yukarda bahsettiğim olay eğer oluyorsa steam oyunlarını eski ssdye atsam sorun olur mu eğer bilmeyen varsa steamda oyun dosyalarını hep aynı yere kuruyor değiştiremiyorsunuz onu sanırım yani cs go yu hddye gta5i ssdye kuramıyorsunuz diye biliyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckboy -- 13 Kasım 2019; 22:42:25 >

• Teknoloji Adamyoutube
    Steam İndirme Yerini Değiştirme
    https://www.youtube.com/watch?v=I28_PmCrbc0&app=desktop

Videodaki gibi farklı diske kütüphane klasörü ekleyerek farkli disklere oyun kurabilirsiniz. Ayrıca diskler arasında yine Steam içinden oyunları taşıyabilirsiniz. En çok oynadığınız oyunları ssd ye kurun geri kalanları hdd ye kurun. Ssd ye kurulan oyun sadece daha çabuk yüklenir oyun içi performansta bir artık olmaz bunu da unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019daDHyekatilmak -- 14 Kasım 2019; 1:25:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sembolik link konusunu araştırın, bu sayede C sürücüsüne kurulması zorunlu olan programların klasörlerini veya dosyalarını farklı bir sürücüye taşıyarak kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Monitor Kullanma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.