Şimdi Ara

2 Tane HDD Nasıl Takılır 2. HDD ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yer sorunum var pc yerde açamıyorum yeni oyunda yükleyemiyorum pc toplarken SSD aldık SSD pahalı olduğundan 128gb aldık şimdi evde eski pc nin hdd leri var onlardan birinide pc takmak istiyorum foto vb dosyaları ona atıp oyunları SSD ye kuracağım fakat bu işlerden abim anlıyor oda tatilde bende bu pc işlerinden hiç anlamam zaten bu forum hesabı da abimin ve pc 2. disk nasıl takılır aynı yöntemler ile mi takılır 2. yi takmak için kablo vb almamız lazım mı ? Hiç bir bilgim yok gerçekten bu iş ile ilgili bana bilmem gereken şeyleri söyler misiniz ?

• 2.5" hdd için 3.5" bracket lazım olacak size sanırım ssd nin içinden çıkma ihtimalide var..eski kasalarda bazen 2.5" form faktor yeri olmuyor.. kasanın arka vidalarını açıp kapagını çıkar.. on kısımda 3.5" lik yuva ları goreceksin.. oraya hdd nin sata portları anakarta bakacak şekilde hdd leri vidalayıp sata ve sata power i bağladınmı tamamdır.. anakartlarda genelde 6 ve üstü sata portu vardır.. anakartındaki port kadar hdd / optik sürücü takabilirsin..
  • EcZaNeT kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkürler ama şöyle bir sorun var kasa yeni elimde fazladan olan hdd eski bir kasa vardı bizim baya bir eski onun hdd si o olur mu ondan emin değilim o hdd diğer kasanın içinde takılı şuan onu kabloları ile beraber çıkarıp bizim şuanki kasaya taksam çalışır mı ?

Takmak istediğim hdd resimleri altta

Sistem özelliklerimi de attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakus1989 -- 2 Temmuz 2015; 18:50:20 >

• kasanın fotosunu simage yap at o daha önemli
    COOLER MASTER RC-K350 600W

• sizinki miladını doldurmuş çogu anakartta ide portu yok zaten..anakartta ide portu varsa oradan bağlarsınız yoksa çöpe..

ide sata çeviricisi alsanız o hdd ye değmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 1 Temmuz 2015; 22:12:01 >
    Bu HDDhttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/250-gb-sata-segate-harddisk-3-5-176249579
    "
    250 GB SATA SEGATE HARDDİSK 3.5"" Bu HDD Olur mu ? Ona göre alacağımda. Yani taka bilir miyim ? Ona göre gidip alacağım. Dediğim gibi pc işlerinden abim anlar benim pek alakam yoktur.

Kapasite 250 Gb
    Bağlantı Sata
    Hız 7200 Rpm
    Durumu Kullanılmış
    Boyut 3.5"
    Kullanım Yeri Masa Üstü Bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakus1989 -- 2 Temmuz 2015; 19:34:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA 3 MÜ YOKSA SATA 2 Mİ?
    2 yıl önce açıldı
    Kasaya 2.SSD Takılır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.