Şimdi Ara

2 TELEFONDA AYNI FİYAT SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2-SAMSUNG GALAXY A8

BENİM A8 DEKİ TEK ENDİŞEM A5 YENİ BİR CİHAZKEN A8 ONA GÖRE BİRAZ DAHA ESKİ BİR CİHAZ SİZCE HANGİSİ TAVSİYELERİNİ BEKLİYORUM.

• Fiyatı ne hocam bunların 1500 vardır Samsungun orta seviyesine bulaşma bence ben olsam biraz daha ekleyip S6 alırım illa Samsung alacaksan. Ya da GM5 Plus fiyatı da uygun telefonun şekli de özellikleri de çok yeterli günlük kullanıma. Hem de Android One projesi ile 2 sene site site dolaşıp güncelleme ne zaman verilecek haberlerini aramayacaksınız direkt güncellemeleri ilk alanlardan olacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni orta seviye bir cihaz almaktansa eski bir amiral gemisi almak daha mantıklı bir hareket olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ESKİ TELEFONUM SAMSUNG OLDUĞU İÇİN NOT LARIMI YENİ TELEFONA AKTARMAM LAZIM BU ÇOK ÖNEMLİ - S6 DEDİĞİNİZ TELEFON ŞUAN 2000 TL FİYATLARINDA BENİM MAX BÜTÇEM 1500
  • Alabiliyorsanız Galaxy Note 4 alın, yoksa Galaxy A8 daha iyi bir model A5/A7 2016 modellerinden bile.
  • Ben de note4 derim, samsung garantili 1700, ithalat 1500tl civarinda olmasi lazim, donanim pil kamera ekran kalem herseyiyle yeterli cihaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.