Bildirim
(Garanti Sonrasi Guncelleme)'3.yıl +17500 saat +20TB'James Donkey 480GB ssd uzun kullanım testi.
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
rez yeşillendirin hocam unutmayın -
Nedense hep ürkek bir şekilde yaklaşıyorum şu markaya, hiç ısınamadım. Bakalım sizin uzun kullanım testiniz nasıl gidecek takipteyim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Adamlar belki binlerce satmıştır, forumda yüzlerce alan oldu, ben dahil , ama tedirginlik devam ediyor. Birinin elinde patlasa ürün millet derin bir oh çekip ben size demiştim uhaadaesfgsdg filan diyecek Forumda en çok ssd kullananlardan birisiyimdir belki, çok farklı marka model kullandım test ettim inceledim, bende daha ssd bozulmadı JD nin de 512 si artık sabit oyun ssd'm oldu , bozulursa inşallah 3.yılın dolmasına yakın bozulurda sıfırını çekeriz bir tane -
Nasıl olsa 3yıl birebir değişim garantili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pax Hades -- 24 Kasım 2019; 17:59:49 >
Inşallah 35.ayda bozulur yenisini alıp bir 35 ay daha kullanırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yeni aldığım Hp laptop da Windows için XPG SX8200pro 1 Tb modeli var. Bildiğiniz
gibi 3500 mb/sn de okuma hızı var. Benim de James Donkey JD960 960GB modeli bugün kargodan geldi. Neyse hemen depolama da ki normal hardiski söküp
James Donkey i monte ettim. C sürüsünde ki 600 gb civarında ki dosyaları James Donkey e kopyalarken 405 mb ile başlıyor 7-8 dakika problemsiz küçük dosya boyutlu veya büyük dosya boyutları aktarıyor. Sonra birden kopyalama hızı 10 mb a kadar düşüyor. Sonra anlık 150 mb a çıkıp tekrar 10 mb a kadar
düşüyor. Anladığım kadarıyla sizde de aynı problem var. Benim sistem ile ilgili bir problem olması imkansız. Şimdi iade mi etsem yoksa yeni bir SSd mi talep etsem. Yeni gelecek olanda yine aynı sorun olur mu acaba. Bu sefer de 14 gün iade süresi dolacak.
-
150mb çıktığında büyük dosyalar, 10mb düştüğünde küçük dosyalar aktarıyordur. Ssd'niz problemsiz. Başta yüksek başlamasının nedeni önbellekten de kullanması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam düşündüğünüz gibi değil. 60 gb lık tek parça dosyayı stabil olarak 400-410 mb/sn de yazıyor. Örnek 40 gb civarında yazdıktan sonra biranda yazma hızı 10 mb/sn ye düşüyor. Defalarca test ettim. Hatta şu anda 10 gb tek parça film dosyasını 400 mb ile başlıyor 10 saniye sonra 10 mb a düşüyor.
Bu da normal değildir herhalde değil mi? Ayrıca kaldıki parçalı dosyaları da ssd normal çalışırken 10 mb a kadar düşmüyor hızı. Bu nedenle sizin
dediğiniz gibi ssd sorunsuz değil. -
ya hocam bende şüphede kaldım şimdi.Ben aldım harddisk baya yavaştı iade ettim bu sorunluymuş aynne dediler yenisini verdiler.Ama aynen dediğin gibi oluyor bende de.https://www.youtube.com/watch?v=ft9yO30YLz4 bak geçen sene denemiş hız hiç düşmüyor 20 gb lık dosyayı 300 küsürde atıyorquote:
Orijinalden alıntı: cchacalls
Hocam düşündüğünüz gibi değil. 60 gb lık tek parça dosyayı stabil olarak 400-410 mb/sn de yazıyor. Örnek 40 gb civarında yazdıktan sonra biranda yazma hızı 10 mb/sn ye düşüyor. Defalarca test ettim. Hatta şu anda 10 gb tek parça film dosyasını 400 mb ile başlıyor 10 saniye sonra 10 mb a düşüyor.
Bu da normal değildir herhalde değil mi? Ayrıca kaldıki parçalı dosyaları da ssd normal çalışırken 10 mb a kadar düşmüyor hızı. Bu nedenle sizin
dediğiniz gibi ssd sorunsuz değil.
-
Ben yarin geri gönderiyorum. Yaklaşık 8 saattir her türlü yöntem ile deniyorum. Ama diske yazma kısmında belli bir süre sonra hız 10 mb a kadar düşüyor. Problem olduğu kesin. Sizde de aynı sorun var muhtemelen.
hocam istanbulda iseniz kesinliklte kendiniz götürün.Ben öyle yapmıştım 20 dk da değiştirdiler dediğim gibi buda aynı şekilde çalışıyor.Benide bilgilendirirmisiniz acaba? -
Markaya değil de ürüne karşı bir tedirginliğim var benim de. Nedeni de resmi olarak böylesi bir ürünün var olmaması. James Donkey'in ne resmi sitesinde, ne Amazon ne de AliExpress resmi satış sayfasında bu tür SSD vb ürünleri yok. Sadece klavye, fare, oyun kulaklığı ve bir de mousepad var. Hadi ilk zamanlar site güncellenmemiştir felan dedim ama bir yıldan fazla zaman geçmiştir halen bir kıpırtı yok. Resmi firmware desteği var mı yok mu hatta SSD destek yazılımı bile olmayabilir (belki kutu içinden bir CD çıkıyodur bilemiyorum tabii). -
Yok hocam firmware filan ben aramadım bile, yazılımlık bir işi de yok aslında kullanıcının. Ben 2.disk olarak kullanıyorum m2 512 olanını, şimdilik 3-5 oyun yükledim memnunum. Aşırı yaz boz yapan birisi de değilim zaten tee kaç senelik ssd ler duruyor kenarda, bozulmadan. 3 Yıl birebir değişim olayı güzel. Onun dışında dediğin gibi samsung vs. ile kıyas dahi yapılamaz , en ucuz sistemi nasıl hızlandırırım sorusu sorulursa ahanda böyle denir yani. Tedirginlik değil de ben adından hoşlanmıyorum daha güzel birşey bulabilirlermiş bence. Donkey nedir , ciddiyeti düşürüyor. -
Hızın aniden düşmesinin nedeni SSD'lerin Dramless yani önbelleksiz olması. Bu tür disklerde ön bellek olmadığı için dosya kopyalarken hız bir süre sonra işlemci çok ısındığı için düşer. İşlemciyi soğuk tutuğunuz sürece sıkıntı yaşamazsınız. Mesela soğutucu plaka takabilirsiniz. Fan üfletme imkanınız varsa fan üfletin, bu tür sorunları pek yaşamazsınız. -
Bende durumlar daha vahim :/
Güncelleme yaptım konuyu. -
500 küsur mb okuma ve yazma hızı olan bir SSD nin 10 mb a düşmesi kesinlikle kabul edilebilir bir durum değil. Örnek oyun kurulumu yaptığınızı düşünün
bu ssd ye hız 10 mb a düşünce 60 gb lık bir oyunun yüklenmesi ne kadar sürer.
Neyse ben iade ettim almayı düşünen arkadaşlar umarım bunu bilerek alırlar. Yüksek ihtimal alan insanlar bu durumdan habersiz. -
Ayn bende habersiz bir şekilde aldım. Torrent den bir oyun indirmiştim(öğrenciyim oyunlar pahalı o yüzden :D) 60gb filan ssd ye kurcam 1.30 saat sürdü. O sırada pc inanılmaz kasıyordu.
Bütün Jameslerde mi var bu sorun ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- antimalware service executable nedir
- sata ssd önerisi
- twinmos ssd alınır mı
- ruxim nedir
- crucial ssd alınır mı
- ntfs nedir
- en iyi harddisk markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X