Şimdi Ara

2 yıldır bu sorunu yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yalın limitsiz 6 mbps ye kadar olan bi paket kullanıyorum ama nedense indirme hızı 0.78 mbps yükleme hızı 0.05 mbps oluyor. 2 yıldır her gün akşamları ping 3000-1500 arası gidip geliyor. Bu sorun modemle pc arasındaki kablodanmı, internetin eve geldiği hattanmı, yoksa modemdenmi kaynaklanıyor olabilir ? bu internetle google yi bile açması nerdeyse 10-15 saniye alıyo bazen bu sorun sizce neden oluyor ?

• Müşteri hizmetlerini arayın hocam kesin çözüm için..
  • modemi bina girişindeki telefon hattina kur.modemede reset attimi cozersin ne tarafta oldugunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetleri sorun düzelmesse modemdendir dedi şu modemi alsam iyi olurmu ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/inca-im-310nx-im-310nx-300mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=58614
    ayrıca modemde uyumluluk olarak win8 yok benimki win8 uyarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itümağduru -- 4 Ocak 2014; 23:04:05 >
  • TP-LINK TD-W8961ND alın on numara modemdir internetten alırsanız ucuza gelir aha da link
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

TP-LINK TD-W8961ND alın on numara modemdir internetten alırsanız ucuza gelir aha da link

modemin çekim gücü yada bağlantı kopmasıyla ilgi sorunları var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crayzfingergamer

quote:

Orijinalden alıntı: kadir.uluag

TP-LINK TD-W8961ND alın on numara modemdir internetten alırsanız ucuza gelir aha da link

modemin çekim gücü yada bağlantı kopmasıyla ilgi sorunları var mı ?

hayır yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.