Şimdi Ara

2 yıldır k750i kullanıp da joystick'de sorun yaşamayan oldu mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet arkadaşlar çok merak ediyorum!!!...eğer doğru kullanımda sorun çıkmıyorsa alıcam da o yüzden!!!...

• k750i kullanıpta joysticte sorun yaşamadım diyen binde 1 kişi olur belki,
    bu telefonda joystic kronik bir problem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 23 Mayıs 2007; 12:57:05 >
  • valla inanması zor ama benim arkadaşım 2 seneye yaklaşmasına rağmen hiç sorun yaşamadı.belki bozulur intibası ile sürekli dikkat ettiği içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nothing else... -- 24 Mayıs 2007; 11:14:12 >
  • K750i kullanan 4 tanıdığım var ve hepsinde de joystick sorunu var
  • K750i kullandım ve bizzat joystick sorununu yaşadım. En sonunda dayanamadım telefonu kırdım ve çöpe attım.
  • quote:

K750i kullandım ve bizzat joystick sorununu yaşadım. En sonunda dayanamadım telefonu kırdım ve çöpe attım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Katze

quote:

K750i kullandım ve bizzat joystick sorununu yaşadım. En sonunda dayanamadım telefonu kırdım ve çöpe attım.

Arkadaş da ne yapsın çok mücadele vermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 24 Mayıs 2007; 12:33:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim dayım nerdeyse 2seneye yakın zamandır kullanıyor ve joystikte şuan sorun yok bu saatten sonrada birşey olucağını sanmıyorum
  • Tabiki adamlar yere kaç kere düşürüyor sonrada benim joystiğim bozuldu,patladı cart curt.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..:Leo:..

Niye attın kardeş yav sorunlu da olsa yinede işine yarardı.Bu arada benim2 kuzenimde var k750 ikisi de her 3ayda 1 sorun yaşıyo
  • Ben yaşamadım. Kesinlikle sorunsuz..
  • Aynen şuan bendede hiç sorun yok ve böyle gider inşallah.
  • 2 seneye yaklaştı problem yok....
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

2 seneye yaklaştı problem yok....

vay bea....ben zaten özenliyimdir...2 yılda en fazla 3-4 kez düşürürüm!!!
  • Çok iyi ya keşke bende hiç düşürmesem gerçi düşürdüklerimin hepsi kardeşimin yüzünden hepsi havada uçuştu.
  • quote:

Çok iyi ya keşke bende hiç düşürmesem gerçi düşürdüklerimin hepsi kardeşimin yüzünden hepsi havada uçuştu.

kamera versiyonunu yükselt kardeşim!!!
  • Sende yükselt yükselt yükselt.
  • quote:

Sende yükselt yükselt yükselt.

bugün yarın alacam teli...ilk işim 8.53 e geçmek olacak...sana da anlatırım oke???..bekle biraz!!!şu joystick aklımı kurcalıyor ama!!!

• Gördün işte düşürmezsen pek sorun çıkmaz,2 yıl kullananlara bak hiç sorun yaşamamışlar.

8.53'ü FAR Manager haricinde yükleyemez miyiz?
  • quote:

Gördün işte düşürmezsen pek sorun çıkmaz,2 yıl kullananlara bak hiç sorun yaşamamışlar.

8.53'ü FAR Manager haricinde yükleyemez miyiz?

ya sadece dosyayı atıyon fsx yapıyon bu kadar...telefona bişey olursa olsun...garantiliyse servise şarja taktım oldu..ne bilim açtım böyle oldu dersin..bişey anlamazlar...ben tlfnu alayım da bi bakarım....olmadı en iyi versiyon(DB olan) ile birlikte cam driveri de 8.53 yaptırım servise..servis tanıdık ta!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.