Bugün tam 2. yıl oldu. 2 yıldır mast yapmıyorum. nedeni ise berbat bir hayat yaşamaktan dolayı. hayattan zevk almıyorum. hayatı geçtim hiç bir şeyden zevk almıyorum. yaşamak bile istemiyorum. hep dert, stress olunca artık penis bile hayata küstü. bugün hayattan göçeli tam 2 sene oldu. sadece 5-6 ayda bir rüyalanma oluyor o kadar. yaşama isteğiyle beraber cinsel isteğim de öldü gitti.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eazygangsta -- 27 Mayıs 2021; 23:43:56 > |
2 yıldır Mast Yapmamak.
-
-
takam kafana hocam düzelir her şey
-
bana biraz abartılı geldi
gerçek mi yoksa yıkık cosplayi mi?
-
İnşAllah hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HaydarHaydobana biraz abartılı geldi
gerçek mi yoksa yıkık cosplayi mi?
Yemin ederim hocam yıkıklıkla bir alakası yok. hayatın vermiş olduğu sıkıntılarda dolayı.
-
Nasıl dayandın yahu ben max 3 gün dayanırım
-
2 yıl nası olabilir insan merak edip yapar ben en fazla 1.5 yıl dayanabildim
-
lem bana goynumda yatan garıya 9 ay hallenmedim diye zorla master yaptırıldı
sen ne diyon
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dxdiag36Nasıl dayandın yahu ben max 3 gün dayanırım
Hocam hayattan bir beklentin yaşama hevesi olmaması lazım biraz dert, stresste üstüne gelince inan bana hiç bir şeyden zevk almıyorsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HaydarHaydo2 yıl nası olabilir insan merak edip yapar ben en fazla 1.5 yıl dayanabildim
Peki şimdi ki durumun ne hocam ? devam mı
-
Zerre yaşama hevesim yok ama sürekli yapıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80Zerre yaşama hevesim yok ama sürekli yapıyorum
Psikolojik olarak olabilir hocam. ben yapmadığım için artık alıştım çekmemeye 2 yıldır. yaşama vs gibi isteğiyle beraber cinsel isteğimde öldü gitti.
-
yok ya 5 6 yıl önce bırakmıştım, artık günlük hayatın stresini le atıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaydarHaydo -- 27 Mayıs 2021; 23:46:54 >
-
Ama kalkıyor mu ? -
Keban barajı -
quote:
Orijinalden alıntı: NassinGözüm
Ama kalkıyor mu ?Yok hocam. karı kız kesmiyorum ki kalsın. tek kötü yanı 5-6 ayda bir rüyalanma olması.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Botadam
Keban barajıAhahahhahahahahsdgfsdgsdggfsgdsada :D
-
Ne var ki kes gitsin, çekmezsin olur biter. -
quote:
Orijinalden alıntı: NassinGözüm
Ne var ki kes gitsin, çekmezsin olur biter.Oha hocam o kadar da abartma ahhaa :D
-
Yanlış anladın, kızları kez dışarıda anlamında söyledim:)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Keban barajı
|
Zerre yaşama hevesim yok ama sürekli yapıyorum |
Benzer içerikler
- duş jeli ile araba yıkanır mı
- at binmek mi ata binmek mi
- ters haç anlamı
- ankara bağlum nasıl bir yer
- viski buzlukta patlarmi
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
- bim karavan
- elon musk roket
- bim para sayma makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X