Şimdi Ara

2 zamanlı scootera nasıl benzin alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
6.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün motorun yağ ışığı yanıyordu , normal benzin aldım kurşunsuz , 2 zamanlı motorlara yağlı benzin alınıyormuş..
    Ondan mı alayım bir dahaki sefere?

• mobiletlerde yağlı benzin konuluyor.Şimdiki bazı 2 zamanlı scooterlarda yağ ve benzini ayrı koyuyorsun.
    ama yağ ışığı yandığına göre yağ deposunda yağ bitmek üzere.2 zamanlı motor yağı alıp ekleyeceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

Bugün motorun yağ ışığı yanıyordu , normal benzin aldım kurşunsuz , 2 zamanlı motorlara yağlı benzin alınıyormuş..

hangi motor arkadaşım
    marka model ney???

2zamanlılarda benzine belirli bir oranda yag karistirilir
    yağlı benzin satılmaz doğrudan sen üreticinin tavsiye ettigi ölçüde depoya atacan...

birde
    birdahaki seferi beklemezsen çok iyi olur
    o vaziyette pek kullanma.
  • digerm esajda yazmışsın honda beat ve kanuni popcorn sa kullandıgın motorlar
    bunlar 4zamanlıdır
    ve
    yağ benzin kesinliklikle karışmaz
    olayın benzinle alakası yok ışık tesadüf o an yanmış
    4zamanlı yap alıp bir motorcu ustaya götür 5dk da değiştirsin
  • Popcorn 2 zamanlı ..
  • ozaman 2zamanlı yag katacan benzine belirli bir miktar.
  • yağlı benzin olmaz mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu aylarda motor alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yağlı benzin satılmaz.Yağı senin koyman lazım.Tabi bazı motorların yağ deposu oluyor onlar kendi karıştırıyor.Deposu olmayanlarada 1 depo benzine 1 lt yağ idi galiba kitapçığı baksan iyi olur.
  • yağlı benzin diye birseyyok arkadasim.
    ya o motorun kitapcigina bak yada arastır tavsiye edilen karisim neyse kac olcuyse onu bul... depoya benzini alican, ustunede yag koyacan aynı depoya...

yagıda 4zamanlı alma
    2zmanlı alacan ustunde 2T yazanlardan,
    castrolun filan var benzincilerde bulunur.
  • BWS vardı ona yağlı benzin katıyorlardı adam bana sordu yağlı benzin mi normal mi dedi..
  • quote:

BWS vardı ona yağlı benzin katıyorlardı adam bana sordu yağlı benzin mi normal mi dedi..

bws 2zamanlıdır yağ katılır, ben hicbir benzin istasyonunda yaglı benzin gormedim,
    yaglı benzinle kasti once dolduruyor sonrada yag katıyor depoya oluyor sana yaglı benzin
  • 1 LT Benzine 40 GR.Yag Koyulur Yag Göstergesi Dedigin Şanzıman Yagıdır Sakın Sakın Yagsız Benzin Koydurma Bi Dahaki Seferi Göremeyebilirsin Yoksa
  • quote:

Bugün motorun yağ ışığı yanıyordu , normal benzin aldım kurşunsuz , 2 zamanlı motorlara yağlı benzin alınıyormuş..

irana git saf petrol al damıt öle koy
  • mobilet ve rushariç 2 zamanlı tüm motorlar cros da dahil hiçbirinin benzin ile yağı bir konmaz deponun altında falan bi yağ depousu vardır normal kurşunsuz benzin alcaksın ve yağı bittiğinde 2t yağları var ondan koyacaksın
  • arkadaşa yalnıl bilgi vermeyelim benzinle yağ karışımı mobilet lerde olur....
    bende de popcorn var oturagın altında ayakları koydugun yerin orda yağ bölmesi vardır oraya yağ koyucaksın ama full koyma 4 te 3ü nü doldur...
    benzinini normal koy yağını 2t motor yağı al..
    herkeze saygılar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: KLeKS

arkadaşa yalnıl bilgi vermeyelim benzinle yağ karışımı mobilet lerde olur....
    bende de popcorn var oturagın altında ayakları koydugun yerin orda yağ bölmesi vardır oraya yağ koyucaksın ama full koyma 4 te 3ü nü doldur...
    benzinini normal koy yağını 2t motor yağı al..
    herkeze saygılar....

en doğrusunu arkadaş söylemiş. yağ bölmesi ayrı olur arkadaşlar kim o yağlı benzin ky diyenler ya. bilmiyorsanız bari yanlış yönlendirmeyin. pop cornlara yağlı benzin konmaz

• arkadaşlar 2 zamanlı olan motorlar duman cıkarırlar cünkü onlarda yağlama sistemi yok
    yeni nesil motorlarda silindirleri üzerinde yağlama yuvaları nar yavede benzin onlarda motor icinde
    yada dışardan yağ katılmaz heyer 4 zamankıysa duman fazla çıkarıyorsa silindir ve silindir gömleyi yıpranmış sakı öyle bir motor almayın saygılarla
  • bakıyorum da herkez yanlış bilgi vermiş. mobiletlerde yağ haznesi olmadığından , benzin deposuna benzin ile yağ karıştırılarak konur. Ama günümüzdeki 2 zamanlı scooterların hemen hemen hepsinde benzin deposunun yanında yağ haznesi vardır. Benzin ayrı yağ ayrı konulur. Koyacağın yağ ise 2T olandır. tüm benzin istaasyonlarında bulunur.
  • Mobilet için benzine hangi Yağı karıştırmak gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kellesh kullanıcısına yanıt
    Bir üstte yazıyo...Zahmet edip okursanız...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.