Şimdi Ara

20.000 25.000 Arası Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2005 model ve üstü 20.000 ile 25.000 arası benzin veya dizel ( lpg olmasını istemiyorum ) tavsiye edebileceğiniz araçlarla ilgili görüşlerinizi benimle paylaşmanızı rica ederim.

aklıma suzuki swift , punto , fiesta, corsa ve kia rio takılıyor şu ara ama çok kararsızım. görüşleriniz benim için değerlidir. şimdiden teşekkür ederim.

• punto fiesta corsa... bana kalırsa punto..
  • lifeblood6 L kullanıcısına yanıt
    bende de punto ağır basıyor ama suzuki swift'in de tipini çok beğeniyorum , 2 si arasında kaldım açıkçası, swift çok güzel bir araca benziyor ama elden çıkarması da problem olacak gibi , yedek parça servis .. gibi konularda puntonun yaygınlığı eminim ki daha fazladır
  • benimde ortalama sizin kadar bütçem var.
    mayıs-haziran gibi araç alıcağım bnim listemde hundai accent 2003 ve üzeri -toyota corolla 2001-2003 arası -suziki swift 2006-2009 ve hundai elentra 2004 ve üzeri gibi araçlar var.
    aralarında en baskın kalan suziki swift 1.3 hem model olarak yüksek olması hemde km olarak diğerlerine gör bir tık üzerinde swift duruşu falan bide baya baya hoşuma gidiyor.Suziki swift in bnce tek eksi tarafı piyasası ama her malın bir alıcısı vardır.ben bunu sorun etmiyorum 1 hafta da satacağıma 1 ayda satarım olur biter.Parça olarak büyük şehirde sıkıntı çekeceğinizi sanmam bu arada bende büyük ihtimal swift alacağım.
  • oksemus O kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hocam, her malın bir alıcısı olacaktır .. bu yüzden ciddi ciddi swift düşünüyorum ben de , sonuç olarak al satçı biri değilim aldığım aracı da en azından 1 2 yıl kullanıp öyle satmak istiyorum. swift hakkında baya baya olumlu yorumlar var bende de çok ağır basıyor, kasası yeni bir kere ve dış görünüşü itibariyle albenisi olan bir araç
  • e.yalizay E kullanıcısına yanıt
    Swift Hakkında nerden araştırma yaptınız bende bu modelle ilgili bilgi arıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukilavuz kullanıcısına yanıt
    ekşi sözlükte girilen entrilerde kullanıcı yorumlarını bulabilirsiniz fikir veriyor az çok ama detaylı analiz derseniz ben de bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.250.000 araç önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e.yalizay E kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlarda var ordaki şartlarla burdakiler aynı olmadığı için çok gerçekçi bir karşılaştırma olmuyor.
    Tek öğrendiğim 4*4 hantal oluyormuş herkes ondan sikayetci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 4*4 modeli 92 hp ama 4*2 gibi seri gelmeye bilir size çünkü diğeri 4 çeker 80-85 hp gibi sanırsınız.Ama şöyle bişey var dürekli 4 çeker değil araç normalde önden çekişli karda virajda gerektiğinde devreye giriyor 4*4.Ama bulursam swift 4*4 temiz alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksemus -- 28 Ocak 2016; 18:38:52 >
  • Birazcık daha zevkli sürüş için fiesta , donanım için punto. (Dizel)
  • Bu araçlar içerisinde Punto daha mantıklı gibi.
  • Arkadaşlar bizim bakkalda 26bin tlye chevy lacetti dusunuyor 1.6 sx 70 binde kaza boya yok ne diyorsunuz alsinmi ben piyasayi pek bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.