Şimdi Ara

20-25 Bine aile arabası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buna benzer konular defalarca kez açılmış, günlerdir forumda dolaşıyorum okuyorum fakat konular güncel olmadığından sonuç alamadım, bu sebeple tekrar açmak zorunda kaldım. Bütçem 20 - 25 bin ve içi bagajı geniş, parça servis sıkıntısı olmayan, binek araç önerebilir misiniz? C-max, mondeo, Accent Era, Megane 2, Astra, bu araçlar arasında kaldım.

• Tavsiyesi olan yok mu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilemma17

Tavsiyesi olan yok mu arkadaşlar
    2009-10 civarı linea öneririm, yazdıklarından daha yüksek modelli, daha az yakıyor, parçası daha ucuz, bakımı daha ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

2009-10 civarı linea öneririm, yazdıklarından daha yüksek modelli, daha az yakıyor, parçası daha ucuz, bakımı daha ucuz

Alıntıları Göster
    Bagaj geniş ve parça sıkıntısı olmayan dediğiniz için aklıma symbol geldi 25 bine 2011 falan bulunabilir temiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Teşekkürler. yılda 5 - 6 kez uzun yol yapıyorum. Linea diğer araçlara göre konfor, ses yalıtımı, yol tutuşu, güvenlik açısından nasıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

Bagaj geniş ve parça sıkıntısı olmayan dediğiniz için aklıma symbol geldi 25 bine 2011 falan bulunabilir temiz.

Teşekkürler, içi ve bagajı geniş derken, clio, 206 gibi tarzı araçlar istemediğimden yazdım. Normal sedan herhangi bi araç da olabilir. Sık olmasa da uzun yol yapacağımdan, konfor ve güvenlik de önemli. Bu kriterlere uyan başka tavsiyeniz var mı
  • quote:

quote:

Teşekkürler, içi ve bagajı geniş derken, clio, 206 gibi tarzı araçlar istemediğimden yazdım. Normal sedan herhangi bi araç da olabilir. Sık olmasa da uzun yol yapacağımdan, konfor ve güvenlik de önemli. Bu kriterlere uyan başka tavsiyeniz var mı

Alıntıları Göster
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-usta-otomotiv.den-2004-model1%2C6-opel-vectra-203174380/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-koroglu-otomotivden-opel-omega-2.6-v6-180-bg-elegance-full-lpg-183936775/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sipahi-otomotiv-den-passat-18-t-highline-205346523/detay
    Sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-temiz-bora-203969781/detay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    750.000 TL aile aracı önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam size en uygun arac Opel Merivadir.Tambir aile arabasdir,gayet saglam ici inanilmaz genistir tavsye ederim 2 yil bitti kullanyorm.
  • İşte benim takılı kaldığım nokta burası, bu araçlar benim de istediğim, oturaklı D segmenti araçlar, ama km leri yüksek, modeller eski ve kaza, boya vs daha fazla. Yeni model daha az kalite ve konforda bi araç mı almalı yoksa eski de olsa konforlu d segmenti bi araç almak mı. Bir de eski araçlarda kriterim ne olmalı 2004 model bi araç en fazla kaç km ise alınabilir veya boya ve kazada neler gözardı edilebilir, fiyat 25000 olacak şekilde.
  • Dural8262 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam merivayı sağda solda görüyorum ama incelemedim onu da araştırıyorum
  • dilemma17 D kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim esantia paketi degil enjoy veya cozmo ya bakinderim donanimli yuksek kaliteli arabadir parasina gore
  • dilemma17 D kullanıcısına yanıt
    Yazdığın kriterlerde linea biraz daha geride rakiplerinden ama bana sorarsan yaşlı d sınıfı yerine genç c sınıfı öneririm
  • quote:

İşte benim takılı kaldığım nokta burası, bu araçlar benim de istediğim, oturaklı D segmenti araçlar, ama km leri yüksek, modeller eski ve kaza, boya vs daha fazla. Yeni model daha az kalite ve konforda bi araç mı almalı yoksa eski de olsa konforlu d segmenti bi araç almak mı. Bir de eski araçlarda kriterim ne olmalı 2004 model bi araç en fazla kaç km ise alınabilir veya boya ve kazada neler gözardı edilebilir, fiyat 25000 olacak şekilde.

2001 avensis kullanıyorum. Geçen ay 2 günlüğüne linea kiraladım, 1200km yol yaptım. Kendi aracım yalıtım, yol tutuş, sürüş zevki olarak lineadan daha iyi. Temiz d segment araç öneririm.
  • quote:

quote:

Uzun yol konfor ve güvenlik ise linea ve symbol olmaz.O zaman C veya D segment bakılmalı ama 25bin bütçe ile yüksek kmli eski araçlar vardır.
    Fiyatını çok bilmiyorum ama laguna bakabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Uzun yol konfor ve güvenlik ise linea ve symbol olmaz.O zaman C veya D segment bakılmalı ama 25bin bütçe ile yüksek kmli eski araçlar vardır.

Alıntıları Göster
    sizin için en optimum seçim örnek ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2006-model-boyasiz-sedan-tekna-almera-203896095/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Piastre

sizin için en optimum seçim örnek ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2006-model-boyasiz-sedan-tekna-almera-203896095/detay

Alıntıları Göster
    Fikir veren herkese teşekkürler. Sayın piastre şu anda nissan primera kullanıyorum, onu satıp başka bi araç almayı düşünüyorum. Nissan'dan soğudum çünkü parça bulma sıkıntısı çok oluyor. Belki almerada böyle bi problem yoktur ama dediğim gibi soğudum

• quote:

quote:

quote:

Laguna ve Mondeolar var uygun fiyata, bu araçların da piyasası az, sebebini bilmiyorum. Yoksa ikisi de alınabilir, piyasasının olmaması bir dezavantaj mıdır ya da bi sıkıntıları mı var bilmiyorum

• Temiz laguna da bakabilirsunz ama elektronik aksamlar detayli incelenmeli 2.eli brazdaha yavasstir ama kalite olarak megan 2 yi 3le carpar..
  • 2000 model volvo s40 1.9 t4
    aldım
    alır almaz sadece yağını değiştirdim hiç masraf çıkarmadığı gibi istanbul e5 in yoğun trafiğinde 25 kuruş lpg yakıyor
    tam bir aile arabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dural8262

Temiz laguna da bakabilirsunz ama elektronik aksamlar detayli incelenmeli 2.eli brazdaha yavasstir ama kalite olarak megan 2 yi 3le carpar..

Lagunaların kaç motoruna bakmak, lazım dizel benzinli yakıt tipi hangisi olmalı ve en full olan modeli hangisidir bilginiz var mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.