Şimdi Ara

20-28 bin TL araç için fikirleriniz önerileriniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Konu umarım herkese yararlı olur.
    Öncelikle bu benim ilk aracım olucak. 3 yıldır şehiriçi ve şehirdışı sürekli araç kullanıyorum fakat aile arabasıydı :)
    Bankadan kredi çekeceğim için üst sınırım 28bin tldir. Altında kalırsam benim için çok daha iyi.
    Aracı genel olarak uzun yolda kullanıcam seyrekte olsa yoğun şehir trafiğinde kullanırım. Türkiye şartlarında aracın ilk baktığım özelliği açıkcası yakıt sarfiyatı. Ağır yük ve kalabalık binilmeyeceği için ayrıca performans tutkunuda bir insan olmadığımdan düşük motorlu bir araç istiyorum. Tip olarak hatchback arabalara alışkınımdır ve severim. Alacağım arabada bu tarzda olmalı.
    Son olarak bu benim için bir geçiş aracı. 2-3 yıl sonra satarken pazar payı çok düşmemesi lazım. Yani ülkemize tutulan, kolay elden çıkaracağım bir araba düşünüyorum.
    Umarım kendimi anlattım. Konunun takipçisiyim lütfen deneyimlerinizi esirgemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu konu Hakkında gidi olan ?

• 2010 Hyundai Getz

• Skoda fabia olabilir

• 2005 clio'lar Nasıl ? 1.2 motor mu 1.4 motor mu ? (Özellikle şehirdışı yakış için)

Hyundai getzler benimde gözüme takıldı. Biraz konforsuz ama şuan için beni idare eder gakşba

• 2007 üstü Opel Corsa 1.3
  • Corsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi Gözüme 206+ lar takıldı. Kullanan var mı forumda. Tip olarak güzel bence. Donanımsal anlamda da fena değil. Pejo diyince bir düşünüyorum ama çok tutan modeli 206lar

• Astra 1.3 cdti
    Focus 1.6 tdci

• Honda Jazz, Civic 2004-2005 model civarları bakılabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.