Şimdi Ara

20 - 30 bin arasi arac tavsiye edin lutfen kafayi yiyicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oncelikle mobilden siteye giris yapiyorum yazim hatalarim olabilir . 5 kisilik bi aileyiz ama arabaya cok nadiren 5 kisi olarak biniyoruz genelde ben tek binerim dizel benzin far etmez 30 35 kurusa kadar yakit olabilir (sehir ici) bunlarida goz onunde bulunduralim
    ne zamandir arastiriyorum ama dogru duzgun bi sonuc yok
    baktigim arabalar
    1.focus 2008 civari tdci sedan kasadan dayimda var o kadar hor kullaniyo ama bi gunden bi gune yolda kalmadi veya buyuk ariza acmadi. sedan hb fark etmez ama hb daha hosuma gidiyo yakit iyi performans guzel bence
    2. megane 2 1.5 dci privilage bu aractanda diger dayimda var yakit focustan az ve fiyatida 2 3 bin tl daha dusuk donanim yuksek digital klima cruse control cam tavan ah o cam tavani yokmu zati bendeki en buyuk + si o ama gel gelelim yol tutusu bence zayif nazik araba koltuga oturunca cok havada kaliyosun kaza yapsan direk on camdan firliycakms gibi ve genelde bu arabalar galeriden satilik ve km si 200 bin uzeri ama olabilir bi arac listemde.
    3.bmw 2001 2002 e 46 lara baktm 3.20 lere fiyat yuksek km yuksek yedek parca ??!
    passat 1.8t ve 1.9dizellerde ayni
    4. honda civiclere baktim 2004 lere fiyatlar 27 28 bin tl oha ddim o kadar bi donanimda yok ama honda iste vtec guzel bi arac
    5.peugeot 407 hdi lere bakacakim bi kac kisiye sordum amaan uzak dur dediler ona bakmadm bile
    6.yeni kasa clio lara baktim dci fiyatlari cok yuksek geldi o paralara ne arabalar var didim vaz gectim
    iste en son golflere bakmaya basladim
    golf 5 1.4 tsi gayet hos kuvvetli donanimli guvenli ve modelli bi arac ama butce max 30 biraz zorlasam 32 bin falan fiyatlarad 2 parca degisenli araclar var a3 ve leon ada baktim ama vw daha iyi gibi gozumde
    ben bu araclar arasinda kaldim ama sizin daha iyi bi oneriniz varsa bekliyorum.
    yardimlariniz icin simdiden sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temiz Focus bul, al, bin, gez hocam. Focus varken Megane'a ne hacet. Satarken de hemen satılıyor. Biz de arıyoruz bir Focus.
  • Focus diyeceğim ama dizel trendler şirket aracı genelde dikkat edin

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-acil-45.000-km-de-kapali-garaj-arabasi-129371076/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-s-40-1.6-ikinci-sahibinden-lpg-li-136897273/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-japonteknolojisi-nissan,az-bulunur-teknaplus-plusfull-konfororjinal-135586010/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-temiz-ve-bakimli-ariyorsan-bakmadan-gecme-137496677/detay

acıkcası ben senin durumunda olsam daha küçük daha yeni model daha kolay satılabilecek idarelik bir araç alırdım (golf megane focus gibi) ve 20 bin kadar biriktirip 0 a yönelirdim .. ama tabi böyle bi durumun varmı yokmu ne düşünüyorsun bilemem ben sadece fikir vermek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 15 Eylül 2013; 3:03:15 >

• tabi butun fikirlere acigim 0 araba taraftari degilim ben marsa basar basmaz araba deger kaybediyo mondeonun benzinlisi nasildir bilmiyorum ama volvo hic aklima gelmemisti volvoya bakyim ya bide otomobil asiri beslemeli olsun istiyorum birazda ama sagolun .)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigityusuf06

tabi butun fikirlere acigim 0 araba taraftari degilim ben marsa basar basmaz araba deger kaybediyo mondeonun benzinlisi nasildir bilmiyorum ama volvo hic aklima gelmemisti volvoya bakyim ya bide otomobil asiri beslemeli olsun istiyorum birazda ama sagolun .)

sağlamlığıyla nam salmış ama içi biraz dar bir araç ama yinede özellikle dış tasarımı çok hoş bir araç yakıtıda iyidir .. volvodan bahsediyorum .. bil hassa dizelleri yazmadım çünkü genelde çok kullanılmış oluyorlar ve yüksek km de dizel her zaman soru işareti oluyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EFAE9B29C -- 15 Eylül 2013; 3:17:11 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=6prtCtxk1ho
    volvonun saglamligina diyecek yok tabi volvoya hic binmedim denemek lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigityusuf06

arkadaslar selamin alekum
    oncelikle mobilden siteye giris yapiyorum yazim hatalarim olabilir . 5 kisilik bi aileyiz ama arabaya cok nadiren 5 kisi olarak biniyoruz genelde ben tek binerim dizel benzin far etmez 30 35 kurusa kadar yakit olabilir (sehir ici) bunlarida goz onunde bulunduralim
    ne zamandir arastiriyorum ama dogru duzgun bi sonuc yok
    baktigim arabalar
    1.focus 2008 civari tdci sedan kasadan dayimda var o kadar hor kullaniyo ama bi gunden bi gune yolda kalmadi veya buyuk ariza acmadi. sedan hb fark etmez ama hb daha hosuma gidiyo yakit iyi performans guzel bence
    2. megane 2 1.5 dci privilage bu aractanda diger dayimda var yakit focustan az ve fiyatida 2 3 bin tl daha dusuk donanim yuksek digital klima cruse control cam tavan ah o cam tavani yokmu zati bendeki en buyuk + si o ama gel gelelim yol tutusu bence zayif nazik araba koltuga oturunca cok havada kaliyosun kaza yapsan direk on camdan firliycakms gibi ve genelde bu arabalar galeriden satilik ve km si 200 bin uzeri ama olabilir bi arac listemde.
    3.bmw 2001 2002 e 46 lara baktm 3.20 lere fiyat yuksek km yuksek yedek parca ??!
    passat 1.8t ve 1.9dizellerde ayni
    4. honda civiclere baktim 2004 lere fiyatlar 27 28 bin tl oha ddim o kadar bi donanimda yok ama honda iste vtec guzel bi arac
    5.peugeot 407 hdi lere bakacakim bi kac kisiye sordum amaan uzak dur dediler ona bakmadm bile
    6.yeni kasa clio lara baktim dci fiyatlari cok yuksek geldi o paralara ne arabalar var didim vaz gectim
    iste en son golflere bakmaya basladim
    golf 5 1.4 tsi gayet hos kuvvetli donanimli guvenli ve modelli bi arac ama butce max 30 biraz zorlasam 32 bin falan fiyatlarad 2 parca degisenli araclar var a3 ve leon ada baktim ama vw daha iyi gibi gozumde
    ben bu araclar arasinda kaldim ama sizin daha iyi bi oneriniz varsa bekliyorum.
    yardimlariniz icin simdiden sagolun

1-Trafikte sıradanlaşmak istiyorsanız focus alın
    2-Yorum yapmıyorum bile adım başı megane
    3-O paraya daha eski bi araba almak mantıksız geliyor(BMW'ciler gelmesin sakın )
    4-Yakıt fiyatları uçuk
    5-Bİlgi sahibi değilim.
    Size önerim skoda Sakın kendi aracımız diye önerdiğimi sanma vw+skoda+audi+seat parçaları ortak zaten

Araçta:
    1-Vw motoru +performansı
    2-Audi çekiciliği
    3- olmazsa olmaz skoda konforu var
    4-Piyasada çok çabuk elden çıkıyor satanlara baksanız ya acil durumdan yada model yükselteceğinden kesinlikle arabadan memnun olmayan yok(Skoda aracı olanlar olumlu veya olumsuz eleştri yapsın bence?

Aynı donanımlara sahip octi ile passat arasındaki uçuk fiyata bakın bi :

Octi:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2006-octavia-1.6-mpi-102-hp-elegance-dsg-otomatik-lpg-li-bayiden-137076118/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2009-octavia-elegance-1.6-fsi-115-hp-dsg-bayiden-137076981/detay

passat:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-dolgunlar-dan-2009-vw-passat-1.4-tsi-dsg-yeni-gogus-hatasiz-137603650/detay

Ön konsol benziyor(!) değilmi? Hatta aynısı bi direksiyon + bolero teyp farklı Karar sizin

• kardes fikrine saygi duyuyorum ama soyledigin skodalarin biriso mpi 170k km digeri fsi motor en tutulmayan (seat ,audi ,vw icinde gecerli ) motor secenegi .) passatin fiyati gercekten pahali ama skoda da 1.4 tsi rs yada 1.6 tdi fabia lara baktim benim butceyi asiyolar .d

• Octavia , C segmenti iken Passat D segmentidir.

Ayriyetten koydugunuz Octi'lerden ilkinde 1.6 8v 102hp 148nm'lik motor ve 6-ileri Tiptronic (klasik tip otomatik) sanziman vardir , ikinci ilanda da 1.6 FSI 115hp 155nm'lik motor ve yine 6-ileri Tiptronic vites vardir. FSI olana zaten LPG uygulamasi pek yaygin degil bilindigi uzere.

Passat ise 1.4 TSI 122hp 210nm (ilk TSI'lar oyleydi diye hatirliyorum , yaniliyorsam da 200nm olmasi lazim) motor ve 7-ileri cift kavramali DSG sanziman bulunmakta. Hos , DSG'nin sorun cikarma ihtimali de var o ayri mesele. Ama marka algisi-segment farki-donanimda tek tuk farkliliklar-sanziman farki-motor farki olunca aradaki fark bana sorarsaniz son derece normal.

Kiyaslanmasi gereken arac eski kasa Jetta'larin Comfortline donanimidir.
  • focus
  • sabahtan beri pazarda focuslara bakiyorum bi tanesini guzel buldum kirmizi full orjinal sag on camurlikta boya var 2006 ghia tdci 130 binde 27 lira diyo bana fazla gibi geldi

• Güncel..
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-orjinal-55-binde-cift-surgu-camli-koltuklu-caddy-110622644/detay

Hafif ticari de bakabilirsiniz bence. Hem aile aracı hem de binek araçlardan daha fonksiyonel...

Bir de Focus almanın amacını sıradanlaşmak olarak nitelendiren zihniyete ilk kez rastlıyorum. İlginç.
  • ben olsam 2006 C segment alacağıma 2010-2011 B segment alırım, yeni iyidir
  • portofino kullanıcısına yanıt
    Hocam Kamyonet istemiyorum ya :D
  • Nayır :D Hatta Focus danda Vazgecip 2004 2005 Mondeo 2.0 TDCI mi alsam diyorum :D Model iyidir güzeldir ama 30 bin veripde kücücük arabaya Binmek bence güzel degil :D
  • o yaştaki bmw'den uzak dur. ne alırsan al
  • Benim birinci önerim Mitsubishi Lancer. 29-30 bine 2010-2011 temiz bulunabilir.

İkinci önerim Mitsubishi Colt. 26-27ye 2011-2012 temiz bulunabilir.

Üçüncü sırada Opel Astra Classic 3. 30bine 2011 temiz bulunur
  • Mitsubishiler bana pek güzel gelmiyor . opeldede model yüksek ama arac benzinli o tip arabalarda dizel tercih ediyorum .
    Sagol Düsüncen için :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.