Şimdi Ara

20-35BİN TL Arasında Araba Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Annemin hastalığı sebebiyle araba sahibi olmam gerekiyor, bugüne kadar bir araca ihtiyaç duymamıştım bu sebeple ehliyete de başvurdum.

Arabalardan neredeyse hiç anlamam ama şu süreçte çevremdekilerden Japon araçlarının sağlam olduğu ikinci el olarak düşünülebileceği tavsiyesi yapılyıor ve açıkçası bende bu Japon markalara sıcak bakıyorum.

Arabayla ilgili en büyük beklentim araba içinin geniş olması, ben 1.90'ım ama sanıyorum ön bölümle ilgili pek sıkıntı olmuyor ama özellikle arka bölüme oturan kişinin tavan yüksekliği olarak da koltuk aralığı olarak sıkıntı yaşamaması.

Ehliyetim yok ama 10 küsür yıl önce evin arabası varken araç kullanıyordum, biraz alıştırma yapınca sorun yaşayacağımı pek sanmıyorum ama yeni başlangıç için hatchbacklerin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum, hatchbackler küçük ama bazılarının dışarıdan görüldüğü kadarıyla içleri geniş gibi.

Araç olayından anlayan arkadaşlar bu konuda tavsiyelerde bulunursa sevinirim.

• karde aralığı çok fazla tutmuşsun. Ama benim sana taviseyem focus mk1
  • Ford Fusion olabilir... Tavan yüksekliği sizin için uygun olur düşüncesindeyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Clio 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitsubishi Colt sizin ilacınız...

Oldukça geniş bir iç hacim, hem kuvvetli hem de oldukça cimri 95 beygir'lik bir benzinli atmosferik motor, dilerseniz yarı otomatik getrag üretimi 6 ileri şanzıman. cruise control, yarı otomatik klima, abs, 4 airbag, hafif ve yol tutuşunda başarı. Bunların hepsi mitsubishi colt'un güzel özellikleri.

3 senedir bir tanesine sahibim ben. bende ki üç kapı üstelik. üç kapı olmasına rağmen içerisi kocaman, tavanı yüksek, görüş açıları ferah. içi aydınlık. beş kapı olanlar biraz daha güzel.

O bütçeyle temiz bir mitsubishi colt bulacağınıza eminim... sağ solun ne dediğine aldırış etmeyin, parçası da bulunuyor ustası da servisi de. 3 senedir hiç sıkıntı yaşatmadı bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    500 bin tl araç tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.