Şimdi Ara

20 bin e golf 4 mü corolla mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    golf 4 mü yoksa corollamı die çok kararsız kaldım

yardımlarınızı bekliyorum
    hangisi daha iyidir.

• tabiki golf
  • golf 4 2003 model falan olucak
    toyotayıde çok met ediyorlar sağlamlığıyla
    çok kararsızım
  • 2003 golfler 23-25 arası değişiyor. 20 bine nasıl bir golf buldunuz.kms falan çok önemli.

bu sınıftaki karşılaştırmalarda (dergiler,internet siteleri vs) hep golf 1. olmuştur.

sanırım en son karşılaştırmalarda civic hb 1.liği ele geçirdi.

bu açıdan bakıldığında golf mantıklı geliyor.işçilik malzeme kalitesi donanım vs.. de daha iyi olabilir

AMA motor dedin mi Toyota yı ayrı bir yere koyacaksın...adamlar öyle bir motor yapıyorki...

arabayı nasıl kullanırsan kullan seni üzmüyor.

sanırım hb düşünüyorsun sedan olsa honda civic de olabilirdi.motor konusunda honda da oldukça başarılı..
  • valla toyta her açıdan çok ağlamdır... motoru bir kere ömürlük..
  • Dizel Corolla ile 2001 Golf Comfortline yedim. Hızlanmaları falan kesinlikle çok farklı. Kesinlikle Corolla...
  • corolla yada civic olursa sedan olucak

sadece golf hb olucak baska çaresi yok çünki

golf 1. geldi diyorsunuz kıyaslamalarda
    golf e bir kaç adım dha yaklaştım gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 6'mı Golf 7'mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla bilader japon her zaman için almandan daha akıllıdır admlar gece çalışıyo çünki bence toyota almalısın hem parçası ucuz hem araba ucuz yani golf den ucuz golfun masrafı agırdır ben oto tamircisiyim aynı zamanda 1991 model toyota corona 2000 16 valve bi arç sahibiyim bence sana gidecek tek araba toyota corolla gli yada 2000 veya 2001 orta kasa corolla vvt-i 1,6 terra ama yinede tercih senin para senin keyif senin
  • ben ısrarla TOYOTA demeye devam ediyorum... 1997 corolla 1.6 gli ile C4 , Megane, Golf ve Astra yediğimiz çok oldu....
  • öncelikle sizin kullanım amacınıza yönelik bir kıyaslama yapmak gerekir..golf hb bir araçtır ve bagaj hacmi kısıtlıdır..corolla ise sedan bir araçtır bagaj hacmi olarak golf ten öndedir..toyota motoru golf motorundan daha performanslıdır ve tüketimi fabrika verilerine göre daha azdır..diğer taraftan donanım olarak aşağı yukarı aynıdırlar ama golf ün işçiliği corolladan iyidir..burada sizin beğeniniz devreye giriyor...ben olsam sedan bir aracı hb bir araca tercih ederim..ama benim kriterlerim sizinkiyle aynı olamaz...sonuçta hb bir araç istiyorsanız golf,sedan bir araç istiyorsanız corolla..kararı siz verin...
  • aynı yıl, eşit özelliklerde aynı fiyata buluyosan golf al derim.
    ama sanırım bu zor bir ihtimal. eşit fiyattaki iki araçtan corollanın daha yeni ve donanımlı olacağını tahmin ediyorum.
  • aynı fiyatta farklı donanımda olurlar ama bnce toyota. süper hızlanıoo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.