Şimdi Ara

20 M MESAFEDE 3 PRINTERA TEK PC DEN NASIL CIKTI YOLLAYABILIRIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADASLAR PC DEN 15-20 METRE MESAFE UZAKLIKTAKI 3 TANE PRINTERE AYRI AYRI NASIL CIKTI YOLLAYABILIRIM.3 PRINTERDA OZGUR VE AYRI YERLERDE OLUCAK FAKAT ONLARA BEN BIR PC ARACILIGIYLA CIKTI YOLLUCAM.BUNUN ICIN GEREKEN ALT YAPI NE OLMALI?BU KONUDA FIKRI OLUP VE BU UYGULAMAYI GERCEKLEŞTİRMİŞ ARKADASLARIN YARDIMLARINI BEKLIYORUM.TESEKKURLER..

• eğer diğer printerlarda bir ağ içerisindeki bilgisayarlara bağlı ise tümünü ağda paylaşıma açıp istediğinden print alabilirsin...
  • Çoklayıcılar var.LPT ye takılıyor.Ama 20 m. yazıcı kablosu zor.Yazıcılar agda ise paylaşıma açacaksın.Yoksa yazıcıları beri getireceksin.
  • ARKADASLAR AG UZERİNDE YAPABILIRIM AMA O UC PRINTERDA SADECE TEK PC YE BAGLI OLUCAK VE TEK PC DEN UCUNE CIKTI YOLLUCAM.ÜCLU DÖRTLÜ PRINTER COKLAYICILAR VARMI?AG OLMADAN AYRI YERLERE UC PRINTER CIKTI YOLLAYAN YADA BUNU DENEYEN VARMI?
  • switch box kullanman gerekiyor, yazıcıları ve bilgisayarı lpt kablolar ile boxa bağlayıp switch ile hangi printerı kullanmak istiyorsan yönlendirebiliyorsun, 20m kabloyu piyasada bulman zor ama bulamazsanda yaptırabilirsin genede bir araştırman lazım 20m de lpt kablo sorun yaratırmı diye
    aşağıdaki linkleri bir incele

SWITCH BOX İÇİN
    DATA KABLO İÇİN

• pirinterler lpt porttan çalışıyorsa yukarıda anlatıldığı gibi...
    USB ile çalışıyorsa işin çok daha kolay. USB uzatma kablosu alıp bilgisayarındaki usb portlarına takacaksın ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkitrom

switch box kullanman gerekiyor, yazıcıları ve bilgisayarı lpt kablolar ile boxa bağlayıp switch ile hangi printerı kullanmak istiyorsan yönlendirebiliyorsun, 20m kabloyu piyasada bulman zor ama bulamazsanda yaptırabilirsin genede bir araştırman lazım 20m de lpt kablo sorun yaratırmı diye
    aşağıdaki linkleri bir incele

SWITCH BOX İÇİN
    DATA KABLO İÇİN

yardımların icin sana ve diger arkadaslara tesekkur ediyorum fakat son bir sorum daha olucak peki 50 metrelik mesafede seri port uzerinden printerlara cıktı yollayabilirmiyim.biraz arastırdım ama net bir bilgi elde edemedim.1 pc 4 printer seri port switch box varmıdır?1 pc den 4 printera seri port yoluyla cıktı alınabilirmi?eger alınıyorsa nelere ihtiyacım var?tekrar yardımlarınız için tesekkur ederim

• linkini verdiğim switch box zaten 1pc 4 yazıcı veya 4pc 1 yazıcı olarak kullanılıyor, 50 mt olayı için ise diğer linkteki bimel'i arayıp sorabilirsin onlar bu konuda baya uzmandır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.