Şimdi Ara

20 mt ileriye interneti tasımam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Oturmakta olduğum bina ile annemin evinin arası 20 metre civarı.İlk başta anneme interneti taşımak için 2 adet wireless repeater kullandım fakat pek verimli olmadı.İnternet ya cok az cekiyor yada hiç cekmiyor.Bana başka onerilerde bulunabilirmisiniz?

20 mt ileriye interneti tasımam lazım20 mt ileriye interneti tasımam lazım20 mt ileriye interneti tasımam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 25 Ağustos 2020; 14:12:8 >

• 20 mt kısa mesafe. şartlar uygunsa cat6 kablo işinizi görecektir..
  • üstat yan daire değil resimden anlasılıyor mu bilmiyorum yan blok aynı kat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 25 Ağustos 2020; 17:2:53 >
  • ben aslında kapsama alanı geniş repeater önerilerinizi bekliyorum hani şu kit olarak 3lüler veya ikililerrden düşündüm ama onların yetip yetmeyeceğinden şüpheliyim bu yuzden sizlerden öneri istiyorum.Elimdeki repeaterlar biri bimden almış olduğum biride resimdeki asus un malı ama onunda bir anteni kopuk.
  • bütçenize bağlı kaliteli dış ortam anten alıp alıcı yapacaksınız ordan cıkan kabloyuda acces pointle dağıtırsanız çok iyi verim alabilirsiniz tabi en ucuz yöntem binadan binaya havadan kablo ucunada acces point
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villenoire

bütçenize bağlı kaliteli dış ortam anten alıp alıcı yapacaksınız ordan cıkan kabloyuda acces pointle dağıtırsanız çok iyi verim alabilirsiniz tabi en ucuz yöntem binadan binaya havadan kablo ucunada acces point
    üstadım dış mekan antenlerine baktım ama bilgisizliğimden hangilerini secmeliyim bulamadım önerilerde buluna bilirmisininiz?
  • KAZUYA MISHIMA kullanıcısına yanıt
    marka olarak öneride bulunuyum ubnt markasını kullanıyorduk biz çok kaliteli bir marka 5 km 10 km kadar kablosuz internet aktarıyorduk bu işlerle ilgilenen firmadan fiyat alıp yaptırmanızı tavsiye ederim
  • Mesafe az olsada cihazınızı çift cam olan bir balkonda tuttuğunuz gbii sinyaller bir kaç duvar geçmeye çalışacak. 2. duvardan sonra sinyal baya düşer. Şayet fotoğrafa göre 2 tane aynı cihazı balkonda birbirlerine bakacak şekilde koyarsanız aktarabilirsiniz. Ama yağmur fırtına bile çekim kuvvetini düşürecektir.

UBNT zor cihazlardır.

Keenetic Omni koyabilirsiniz. Yada City veya Air.

Ana internet çıkışı evinizin neresinde bu arada? Balkona koyduğunuz o küçük cihaz anca o kendi evinizin bir kısmına yeter.

Modem evin içinde ise balkona kablosuz bir aktarım ve sonra onu tekrar anneniniz evine aktarıyorsunuz. 50 mbit bir hızın takribi 20mbit'e kadar aktarabilirsiniz diye düşnüüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Mesafe az olsada cihazınızı çift cam olan bir balkonda tuttuğunuz gbii sinyaller bir kaç duvar geçmeye çalışacak. 2. duvardan sonra sinyal baya düşer. Şayet fotoğrafa göre 2 tane aynı cihazı balkonda birbirlerine bakacak şekilde koyarsanız aktarabilirsiniz. Ama yağmur fırtına bile çekim kuvvetini düşürecektir.

UBNT zor cihazlardır.

Keenetic Omni koyabilirsiniz. Yada City veya Air.

Ana internet çıkışı evinizin neresinde bu arada? Balkona koyduğunuz o küçük cihaz anca o kendi evinizin bir kısmına yeter.

Modem evin içinde ise balkona kablosuz bir aktarım ve sonra onu tekrar anneniniz evine aktarıyorsunuz. 50 mbit bir hızın takribi 20mbit'e kadar aktarabilirsiniz diye düşnüüyorum.
    modem ilk resimdeki camlı oda içersinde.75 mbt internet ama laptoplarda baktıgımda dediğiniz gibi 30 40 mbt anca alıyorum.(3 duvar otesi).keske 2.resimdeki kahverengi kapının yanındaki kirişte priz olsaydı ama yok hanımda evde kablolardan sıkılmış,kablo kirliliği istemiyor.(Tv nin kablosunu bile tv arkasına gizletmek için duvarı tekrar kırdım prizi tv arkasına cektim.)
    Meeselede burda başlıyor işte annemdede bendede robot supurge var ve annemin interneti cekmediğinden robot supurge verimli calışmıyor(internet sart)evin her yerinde ceken bir repeater falan lazım.

• buradaki cihazlardan herhangibi birini seçebilirsin 5ghz olanları tavsiyemdir sinyal kirliliğinden daha az etkilenmiş olursun
    www.hepsiburada.com
    TP-LINK Outdoor Access Point ve Fiyatları - Hepsiburada.com
    https://www.hepsiburada.com/tplink/outdoor-access-point-c-80312250

2 adet alıp karşılıklı kullanman gerekir
  • tp link mesh teknolojisini kullanabilirsiniz internetteki videolarda işe yaradığı gösteriliyor biraz pahalı
    www.hepsiburada.com
    TP-Link Deco E4 AC1200 Tüm Evi Kapsayan Mesh 3'l ü WiFi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tp-link-deco-e4-ac1200-tum-evi-kapsayan-mesh-3-l-u-wifi-sistemi-p-hbv00000ly3ws

bu üçlü paketin birini modeme eternet kablosuyla bağlıyorsunuz diğer ikisini kablosuz olarak belli noktalara yerleştiriyorsunuz repaterlerden çok daha verimli çalıştığı söyleniyor aynı setten istediğiniz kadar alıp çekim ağını genişletebilirsiniz

• evet hocam işte bu işimi görür gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.