20 w pd adaptör 80!tl
-
-
iPhone 15'i kaç dakikada havaya uçurur acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu çok güvenilmeyen markalar kablosuz şarj standı için uygun olmaz mı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum pahalı cihazlarınız için alıp kullanmak mantıklı değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iphone 14 PM 256GB Deep Purple cihazı daima Migros' tan 300₺' ye satın aldığım Apple 20W adaptör ile şarj ettim.
15 ay sonra pil sağlığı %90 iken sattım ..
Aralık ayında ₺90 verip Hama aldık CarrefourSA mağazasından gayet kaliteli bir ürün. Forumda paylaşılmıştı zaten. Şimdi baktım ₺110 olmuş ama bence hala iyi fiyat. Arzu eden bir baksın.
-
-
Bood dan almadım zira bende de hem karfurdan aldığım hama hem de rossman dan aldığım adaptör var. İkisini de sorunsuz kullanıyorum.
kalite olarak bunun da farklı olduğunu düşünmüyorum. O yüzden paylaştıım.
Samsung a73 u hızlı şarj eder mi acaba
uygun olmaz bence. sarj cihazı hergün kullandığımız hatta günde birkaç defa kullandığımız bir alet. aliexpressden gan teknolojili ürünlere bakmanı öneririm
-
Bu ürünü ikea NORDMÄRKE ile bir yıldan fazla zamandır kullanıyorum, geceleri sarj ediyorum ciddi bir sorunla karşılaşmadım. pil saglığım %88 1.5 yılda ip14pro (telefonu yoğun kullanıyorum)
-
14 prolarda kronik sorun var. Ben orijinal ile şarj aleti kablosu ile şarj ettim hep. 1.5 yılda 86 ya düştü. Ekşide konusu da açılmıştı bir ara. Bir güncellemeden kaynaklı olmuş olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
iPhone 15'i kaç dakikada havaya uçurur acaba?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X