Şimdi Ara

20 yaşındayım amatör kulüpten futbola başlıyabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalyada yaşıyorum 20 yaşındayım.. Bir amatör kulübe gitmeyi düşünüyorum fakat kondisyonum eksik yetenek bakımından daha önce hiç kulübe gitmediğim içinde bi fikrim yok kulübe gitsem şans vermek için alırlar mı? İyi bi futbolcu olarak yeteneğim yoksa bile ciddi olarak yeteneği kazanacağıma inanıyorum.. fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum.

• Hırs azim istek çok çalışma

Bunlar olursa hertürlü bi şeyler yaparsın 100de100 ama peşini adla bırakmaman lazım en azından 2 yıl ful oynarsan anca pişersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlayamazsın

Kazık kadar olmuşsun, millet senin yaşında a takımda oynuyor.

• Millet 16 yasinda barcelonada ilk 11 de oynuyo

• VerKurtull kullanıcısına yanıt
    Fazlasıyla hırs var şuan bende. normalde hiç bişeyde bu hırsa sahip olmam. üniversite okuyorum.. halı saha maçında 11 yıldır futbol oynayan arkadaşım çok beğendi oynadığım oyunu yaşımı öğrenincede şaşırdı oda 20 yaşında.
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    heralde senin şu bölgesel amatör liglerinde oynayan adamlarda haberin yok onlarda aynı yaştalar 25-30 unda olan bile var
  • halillkartt kullanıcısına yanıt
    3-5 kuruş bana yeter diyorsan devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 yaşında basketbola başlamak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    hah işte olay burda başlıyo ben öğrenciyim 3-5 kuruş bana şuan yeter zamanla geliştirip bi üst lige geçebilme ihtimallerim var. işte ben bunun için şansımı denemek istiyorum. sonuçta bi kaybım olmiycak :)
  • Nazzicanavarı kullanıcısına yanıt
    Umudum var yüksek.. şimdilik bi yere girebilsem bana yeter sonrasında hedefim yükselmek olur inşallah
  • Fernandao ' da 19 yaşında başlamış futbola öyle birşey dönüyordu bi ara.
  • Vardy dediğin adam fabrikada işçiydi be şimdi Premier lig kralı. 27 yaşında sanırım o da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlardaki zeka seviyesine bak,barcelonayı örnek veriyor.
    Turkiyede olay tamamen şans işi,şehir faktörü de önemli. Sanki galatasarayda oynayan adamlar 20 22 yaşında,hepsi olmuş 29 30

• yaş geçmiş iş bitmiş bence oldukça yetenekli değilsen olmaz bu iş
  • 22 yasindayim,bu yaslar icin futbol okullari olsa hic dusunmem giderim. Soyle bi lig kurulsa h.sonlari futbolcu heyecanini amatorde olsa yasasam .....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.