Şimdi Ara

20 yaşındayım hayata karşı tavsiyelerinizi alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 yaşındayım Antalya'da oturuyorum konyaaltı. Hayata karşı şunu yap bunu yapma dediğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum abiler ablalar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ne kadar tehlikeli bir şey istediğinin farkında mısın? Bence klavyesi olan herkesten hayat tavsiyesi beklemek... ne bilim...

• Milletten medet umma

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt
    Herkesten fikir alırım aklıma yatan mantıklı olanı kullanırım her gördüğümü uygulayacak değilim teşekkür ederim

• Üniversite okuma, tıbba vs puanın yetiyorsa başka. Ya da %1 mühendisliğe.

Spor yap. Ben 125 kg halimle koşu yapıyorum. Diyet yapsam belki hızlıca kilo vereceğim ama spor yaptığım için 300 kg olmuyorum. Spor beni görece dinç de tutuyor. 33 yaşımdayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kpss kas
    Uni okuma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • az da olsa spor yap ,alkol ve uyuşturucudan uzak dur. Hayatı erteleme .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üniversiteyi düzgün idare eder bir devlet okulunda okumaya bak ben 21 yaşındayım özel üniye yatay geçiş yaparak aldığım puanı çöp ettim tekrar sınava girdim bu sene devlet okuluna gitmek için özel okulun önünden geçilmez o derece çöp bir eğitim ve öğrenci kalitesi var

• zengin ol fakir ol farketmez. mutlu ol mutsuz ol farketmez. hayatta dikkat etmen gereken tek sey FİZİKİ ve PSİKOLOJİK saglık. eger bu ikisini guclu tutabilirsen herseyi istedigin gibi yapabilirsin.

Gonlunce olsun,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.