Şimdi Ara

200-230 lira bütçeli tavsiye edeceğiniz makine var mı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dijital foto makinesi almak istiyorum ama kararsızım ve bu konuda pek bilgim yok.bilen veya kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim.bütçem en son 230 olabilir.

• o fiyat aralıgında secim sansın olacagını düşünmüyorum o sebepten elektronik magazalarındaki kapanyaları takip et gütcene uyanı al
  • http://forum.donanimhaber.com/m_56522900/tm.htm

üstteki konuya bir göz atınız ondan sonra alışveriş sitelerinden fiyatlara bakınız hatta 2. el sağlam bir makine bulabilirsiniz belkide bütçenize göre
  • Nikon CoolPix S3100 14 MP Dijital Fotoğraf Makinası'nı önerebilirim
  • Kesinlikle Nikon CoolPix S3100 alma. Kullanıyorum ve gece çekimleri rezalet. Teknosa veya Vatanda bur aralar iyi indirimler oluyor, oraları yoklayıp daha üst bir ürün al.
  • ben sony dsc s3000 kullanıyorum megapixeli 10.1 diye dert etme mükemmel fotolar çekiyorum makro çekimleri bile harika tavsiye ederim 169 tl ye bulabilirsin 2 yıl garantili olanını sony kalitesi seni üzmez
  • Media markta 300 hs indirimde 300 lira
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pentax h90, çok keyifli bir makina,videoda da oldukça başarılı...Özellikle çekim sonrası renk efektleriyle etkilenmemek mümkün değil...
    http://www.flickr.com/groups/pentax_optio_h90/pool/
  • Ben birkaç yıl uzak kaldım cidden o fiyatlara iyi makine bulurum sanıyodum. Öyle bi şey yokmuş, nikon diye markaya güvenip de alma dedikleri gibi... Artık en iyi markalar bile güven sarsıcı bozulmaya programlı ucuz malzemeli ürünlerle çıkış yapıyor. Burdaki kullanıcı deneyimleri önemli burdakilerin sesine kulak ver
  • Güvenilir biyerden ikinci el Fujifilm Finepix S1800 al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.