Şimdi Ara

200 lira civarı kulaklık tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CSGO oynuyorum 200 lira civarı kulaklık alıcam önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim.
    Aklımdaki kulaklıklar: Steelseries Siberia V2 Yeşil ve Steelseries Siberia Prism (bunun hakkında hiçbiyerde türkçe yazı bulamadım kullanmıyor kimse sanırım)
    Yardım pls

• ses kartı olmadan en iyi kulaklık dahi size uygun sesi sunamaz. Bu yüzden önceliğinizi ses kartına yöneltin.

2 adet önerim mevcut ses kartı için. Birincisi:http://www.hizlial.com/creative-sound-blaster-play-2-usb-ses-karti/10574365
    İkincisi ise asusun xonar u3 ses kartı. Bu iki ses kartını da kullanmış birisi olarak söylüyorum aralarında fark mevcut değil.

Bunların üzerine 100-80 tl aralığında standart bir stereo kulaklık alarak düzgün bir sistem kurabilirsin.

Asıl önerim isehttp://www.sanalmarketim.com/creative-sound-blaster-tactic-3d-fury-gaming-usb-mikrofonlu-kulaklik/p_52911/
    Attığım iki ses kartından birisi olan creative sound blaster play! 2 ile gelen bir kulaklıktır. Kulaklığın aşırı iyi bir yanı yok ancak fiyatına göre düşünüldüğü zaman alınabilir en iyi seçim.

eğer daha önce dolby headphone kullanmadıysan veya ileride 3d ses düşünmüyorsan kesinlikle creative al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wisrty

ses kartı olmadan en iyi kulaklık dahi size uygun sesi sunamaz. Bu yüzden önceliğinizi ses kartına yöneltin.

2 adet önerim mevcut ses kartı için. Birincisi:http://www.hizlial.com/creative-sound-blaster-play-2-usb-ses-karti/10574365
    İkincisi ise asusun xonar u3 ses kartı. Bu iki ses kartını da kullanmış birisi olarak söylüyorum aralarında fark mevcut değil.

Bunların üzerine 100-80 tl aralığında standart bir stereo kulaklık alarak düzgün bir sistem kurabilirsin.

Asıl önerim isehttp://www.sanalmarketim.com/creative-sound-blaster-tactic-3d-fury-gaming-usb-mikrofonlu-kulaklik/p_52911/
    Attığım iki ses kartından birisi olan creative sound blaster play! 2 ile gelen bir kulaklıktır. Kulaklığın aşırı iyi bir yanı yok ancak fiyatına göre düşünüldüğü zaman alınabilir en iyi seçim.

eğer daha önce dolby headphone kullanmadıysan veya ileride 3d ses düşünmüyorsan kesinlikle creative al.

Teşekkür ederim bi kaç grupta da bu kulaklığı görmüştüm bakarım.

• Wisrty kullanıcısına yanıt
    bu ses kartı olayını bilmiyorum da , mesela ben laptop kullanıcısıyım, o ses kartına takınca kulaklığı daha mı iyi bir ses alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

bu ses kartı olayını bilmiyorum da , mesela ben laptop kullanıcısıyım, o ses kartına takınca kulaklığı daha mı iyi bir ses alabilir miyim ?

evet
  • quote:

ses kartı olmadan en iyi kulaklık dahi size uygun sesi sunamaz. Bu yüzden önceliğinizi ses kartına yöneltin.

asıl önerin benim bile dikkatimi çekti logitech g230 kullanıcısıyım mikrofonunu bir türlü oyun içinde ayarlıyamadım sırf bunun için aleti kırasım geliyor

• Amazon'da G430 şu anda 55 dolar. Kargosu da 10-15 tl civarı tutuyor. Türkiye'den almaya kalksanız bütçenizi aşacağı için alma imkanınız olmazdı ama benim dediğim şekilde çok ucuza almış olursunuz. O fiyatada bu kalitede başka kulaklık pek yok. Kendi ses kartıda var üzerinde. Verilecek en akıllı tavsiye bu bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Thermaltake Shock ve güzel bir ses kartını 200-250 lira arasına kapatırsınız. Kulaklığı 3 sene kullandım ve ses kalitesi gerçekten muhteşem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendinden ses kartlı siberia v2 ler var amazonda 70 dolar civarı olması lazım, onları tavsiye edebilirim size herhangi ek bi vergi vs de ödemezsiniz ucuza almıs olursunuz.
  • her şeyden önce 3d dolby headphone kulaklıkları bilmek lazım. Eğer ki siz 3d dolby headphone özelliğini kullanmıyorsanız sıradan standart bir ses kartı ve sıradan standart bir stereo kulaklık kullanıyorsunuz demektir. Verdiğiniz fiyatı karşılamayacak bir tercih. O yüzden eğer 3d dolby headphone meraklısı değilseniz KESİNLİKLE creative almalısınız. Çünkü creative stereo üzerinden SBX , THX studio ile oldukça iyi stereo ses verir. Diğerlerinin sunamayacağı kadar temiz ve net.

şahsi olarak ben thermaltake önermem. Düşük kalite olmayan bir kulaklığını almıştım beats ses kartında sol tarafı patladı.
    Steelseries kulaklıkları da önermem. Eğer steelseries siberia v2 bu kadar iyi olsaydı, steelseries markası c-media stereo ses kartları yerine surround ses kartlarına geçiş yapmazdı. Evet kulaklıklar güzel oyun için çok yeterli ses sunuyorlar ancak hepsi bu. Müzik dinlerken sıfır bass duyarsınız. 50mm bir sürücü için bu kadar düşük bass nasıl veriyor anlamak imkansız.
    Logitech kulaklıklar iyidir kesinlikle tercih edilebilir ancak unutma ki alırsan yurtdışı ürünü alacaksın. Yani garantisi olan bir kulaklık olmayacak. Bu yüzden ben biraz tereddütlü yaklaşıyorum neticede elektronik alet.
    creative kulaklıkların bir cakası yoktur bunu söylemem lazım. Evo serisi hariç hiçbir şekilde diğer stereo standart kulaklıklardan farkı yok. Ancak farkı oluşturan kısım ise ses kartları. Ses kartları tüm tercih sebebidir ki daha önce de söylediğim gibi ses kartları kulaklıklardan daha önemli rol oynar.

Ben 189 liralık hyperx cloud kulaklık kullanıyorum yanındaki ses kartı 240 liralık creative sb 5.1 pro

• quote:

her şeyden önce 3d dolby headphone kulaklıkları bilmek lazım. Eğer ki siz 3d dolby headphone özelliğini kullanmıyorsanız sıradan standart bir ses kartı ve sıradan standart bir stereo kulaklık kullanıyorsunuz demektir. Verdiğiniz fiyatı karşılamayacak bir tercih. O yüzden eğer 3d dolby headphone meraklısı değilseniz KESİNLİKLE creative almalısınız. Çünkü creative stereo üzerinden SBX , THX studio ile oldukça iyi stereo ses verir. Diğerlerinin sunamayacağı kadar temiz ve net.

şahsi olarak ben thermaltake önermem. Düşük kalite olmayan bir kulaklığını almıştım beats ses kartında sol tarafı patladı.
    Steelseries kulaklıkları da önermem. Eğer steelseries siberia v2 bu kadar iyi olsaydı, steelseries markası c-media stereo ses kartları yerine surround ses kartlarına geçiş yapmazdı. Evet kulaklıklar güzel oyun için çok yeterli ses sunuyorlar ancak hepsi bu. Müzik dinlerken sıfır bass duyarsınız. 50mm bir sürücü için bu kadar düşük bass nasıl veriyor anlamak imkansız.
    Logitech kulaklıklar iyidir kesinlikle tercih edilebilir ancak unutma ki alırsan yurtdışı ürünü alacaksın. Yani garantisi olan bir kulaklık olmayacak. Bu yüzden ben biraz tereddütlü yaklaşıyorum neticede elektronik alet.
    creative kulaklıkların bir cakası yoktur bunu söylemem lazım. Evo serisi hariç hiçbir şekilde diğer stereo standart kulaklıklardan farkı yok. Ancak farkı oluşturan kısım ise ses kartları. Ses kartları tüm tercih sebebidir ki daha önce de söylediğim gibi ses kartları kulaklıklardan daha önemli rol oynar.

Ben 189 liralık hyperx cloud kulaklık kullanıyorum yanındaki ses kartı 240 liralık creative sb 5.1 pro

Yurtdışı'ndan alınan Logitech ürünlerinin garantisi var. Bilmeden yazmazsan daha iyi olur. Geçen G35 kulaklığım kırıldığı için ticket attım, fotoğraf ve fatura gönderdiğim gibi benden adresimi istediler. 1 hafta sonra da yeni ürün geldi. Arkadaşım da yakın zamanda G300 mouse değişimi yaptırmıştı aynı şekilde. Hatta üzerine bir kaç ay garanti süresi ekliyorlar, daha ne istenebilir bilmiyorum. O yüzden Logitech ürünlerini yurtdışı almak hem garanti hem de bütçe için uygun. Bu arada 7.1 Surround özelliği olan kulaklıkların kendi ses kartı var, onlar için ses kartı almanıza gerek yok. Steelseries ve Thermaltake almalarına ben de önermem bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rin

quote:

her şeyden önce 3d dolby headphone kulaklıkları bilmek lazım. Eğer ki siz 3d dolby headphone özelliğini kullanmıyorsanız sıradan standart bir ses kartı ve sıradan standart bir stereo kulaklık kullanıyorsunuz demektir. Verdiğiniz fiyatı karşılamayacak bir tercih. O yüzden eğer 3d dolby headphone meraklısı değilseniz KESİNLİKLE creative almalısınız. Çünkü creative stereo üzerinden SBX , THX studio ile oldukça iyi stereo ses verir. Diğerlerinin sunamayacağı kadar temiz ve net.

Yurtdışı'ndan alınan Logitech ürünlerinin garantisi var. Bilmeden yazmazsan daha iyi olur. Geçen G35 kulaklığım kırıldığı için ticket attım, fotoğraf ve fatura gönderdiğim gibi benden adresimi istediler. 1 hafta sonra da yeni ürün geldi. Arkadaşım da yakın zamanda G300 mouse değişimi yaptırmıştı aynı şekilde. Hatta üzerine bir kaç ay garanti süresi ekliyorlar, daha ne istenebilir bilmiyorum. O yüzden Logitech ürünlerini yurtdışı almak hem garanti hem de bütçe için uygun. Bu arada 7.1 Surround özelliği olan kulaklıkların kendi ses kartı var, onlar için ses kartı almanıza gerek yok. Steelseries ve Thermaltake almalarına ben de önermem bu arada.

Eskiden öyle değildi dostum ben o konudaki bilgilerimi tazelememiştim açıklama için teşekkür ederim aklımda bulunsun :)

Eskiden yurtdışı ürünü aldığın zaman Türkiye içerisinde dağıtıcı firma olmadığı için veya dağıtıcı firmaların evrensel garantileri göz ardı etmesi sebebiyle, yurtdışı ürünü alındığı yere garanti kapsamında kargolanması gerekiyordu. Bu yüzden diyelim ki amerikaya göndereceksin, masrafı o kadar fazla oluyordu ki insan göndermekten vazgeçiyordu.

dağıtıcı firmalardan sonra değişmiş olması gayet mantıklı, tekrar teşekkürler bilgilendirme için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

kendinden ses kartlı siberia v2 ler var amazonda 70 dolar civarı olması lazım, onları tavsiye edebilirim size herhangi ek bi vergi vs de ödemezsiniz ucuza almıs olursunuz.

http://www.amazon.com/SteelSeries-Siberia-Full-Size-Gaming-Headset/dp/B008LT5MFA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1437300126&sr=8-2&keywords=steelseries+siberia+v2+sound+card

Bu orjinal mi sıkıntı olur mu? Daha önce amazondan almadım bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RanstaMonsta -- 19 Temmuz 2015; 13:05:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atakankecici

quote:

kendinden ses kartlı siberia v2 ler var amazonda 70 dolar civarı olması lazım, onları tavsiye edebilirim size herhangi ek bi vergi vs de ödemezsiniz ucuza almıs olursunuz.

http://www.amazon.com/SteelSeries-Siberia-Full-Size-Gaming-Headset/dp/B008LT5MFA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1437300126&sr=8-2&keywords=steelseries+siberia+v2+sound+card

Orjinal...satıcı zaten steelseries hiç bir sorun yaşamazsın. Ben g930 aldım 10 gün sonra geldi amazondan.

• Turkiyeden alacaksan logitech g230.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steelseries sensei raw heat orange mouse'm var set olmaları için bu ürünü almayı düşünüyorum(heat orangeli olanı). herkese teşekkürler
    http://www.amazon.com/SteelSeries-Siberia-Full-Size-Gaming-Headset/dp/B008LT5MFA/ref=sr_1_2?&ie=UTF8&qid=1437301630&sr=8-2&keywords=steelseries+siberia+v2+sound+card

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RanstaMonsta -- 19 Temmuz 2015; 13:45:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakankecici

quote:

orijinal tabiki satıcı steelseries diyor hocam.

• bence hızlıal'ı takip et 199 tl ye hyperx cloud vardı 250 tl'ye hyperx cloud 2 vardı [ses kartlı yani]
  • quote:

Orijinalden alıntı: S741

bence hızlıal'ı takip et 199 tl ye hyperx cloud vardı 250 tl'ye hyperx cloud 2 vardı [ses kartlı yani]

Hep kaçırıyorum indirimleri ya :D o fiyata hyperx cloud bulursam hemen alırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.