Şimdi Ara

200 TL ile aç karnı doyurmak Survivor Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sodexoma baktim 200 TL kalmış, açtım bilmem ne sepetini bakıyorum

50 gram tavuk dürüm 180 TL (bütün tavuk 90 TL lan)

Büyük boy pizza 200 TL yok

Türk gençleri ne ile beslenecek? Gidip 2 tane açma poğaça hamur mu alalım protein yok beyin yok zekâ yok tam istedikleri konsept herhalde

Edit : Üniversite öğrencileri gibi noodle yiyeyim dedim 7 tane korili ve 2 tane fasülye pilaki aldım , yemez olaydım :) mide şişirmekten başka bişey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 18 Haziran 2024; 19:49:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her zaman dediğim gibi; emeklinin günlüğü 350TL, asgari ücretlinin günlüğü 566TL

Yarım ekmek 80gr et döner 400TL

Bu ülkede büyük olaylar çıkar yakın zamanda, Şimşek mahvetti ülkeyi.

• Disarida yemek yiyebilmek artık aylik maas ile calisan, alt gelir ortagelir için lüks oldu, ticaretle uğraşan ve devlet desteği ile geçinenler için dışarıda yemek yiyebilirler, alt gelir ve ortagelir artık evde yemek yemeli ve tasarruflu olmalı, ayrıca afrika belgeselleri izleyerek bir ay nasıl tasarruf edilir 4 kişilik bir aile günlük ne yiyor ve aylık masrafı ne kadar oluyor bunu halkımız artık öğrenmeli, afrikalilar et kemik olduklarından dolayı sağlık sorunlarida fazla olmuyor (obezlik,koletsrol,şeker vs.) Sağlıklı kalmak içinde halkimiz afrika halkının beslenmesini örnek almalı diye dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 18 Haziran 2024; 15:0:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kuru ekmek soğan ile o paraya 5 gün idare edebilirsin. Accık akpli kafalardan feyiz al.

• 2 simit 2 poğaça 100 papel olmuş neredeyse hocam, iki hamburger, iki döner işi yalan oldu, bu da demek oluyor ki doymayacaksın, o zaman dışarıdan yememek en doğru hareket olur zaten sizin yerinize yiyenler olacaktır onlar affiyet olsun kardeşim diyebilirsiniz

• zotacing kullanıcısına yanıt

Şimşek sebep değil sonuç , tahsilat garantisi için geldi.Eve yemek söylemek saçma çünkü artık lezzet yok , kalite yok.Hiç yapamıyorsan migros’ta 100 tl mikrodalga yemekleri var.

• Geçen sokak röpoartajında ağlıyordu bu ahahahaha.... önümde açlıktan geberse yemin ederim bir şey vermem

200 TL ile aç karnı doyurmak Survivor Türkiye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zotacing kullanıcısına yanıt

Hiçbir şey olmaz artık bu ülkede.Makarna yemeye devam ederler.

• mgora kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun.

• İnsanlar çok şımarmış ekmek arası makarna neyinize yetmiyor? Eskiden togg'umuz mu vardı şimdi var ve bunlar kolay işler değil bedel ödememiz gerekiyor
    Ben ayıptır söylemesi biraz lükse kaçıp ekmek arası makarnama dışarıdan fast foodcuların dükkana gidip rica ediyorum ketçap mayonez döker misiniz diye sağolsunlar soslu soslu vitaminimize de alıyoruz evel allah

• Bizim evin yakınında lise var öğle arasında gençlere bakıyorum bisküviyle krakerle meyve suyuyla karnını doyuruyolar. Dürüm falan ayda 1-2 anca yiyolardır

• Eve sipariş uygulamaları pahalı olur. Sadece 50 TL teslimat maliyeti var. Uygulama komisyonu %30 civarı. Yerinde gidip yerseniz o döneri 100 liraya yersiniz zaten. Döner yemek sağlıklı değildir onu belirteyim.

Burdaki AVM'de baydönerde iskender 280 TL. Bizim işyeri iskender üstünden hesap yapıyor yemek kartı 7700 tl oldu şu an yakında 10 bin olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 21 Haziran 2024; 3:11:8 >
  • ry4n kullanıcısına yanıt
    Ülkenin halini en iyi bu yorum anlatır sanırım, şükürsuzluk hat safhada ve tasarruf için güzel bir öneri ekmek arası makarna değilde yeşillik masrafsız olur kanısındayım rica edip ketcap mayonezde dışarıdan temin edebilirsen sadece ekmek parasıyla gün kurtulabilir hatta halk ekmek daha ucuz ve gramı doyurucu, dışarı bakıyorum avmler tıklım tıklım, yolda arabalardan yuruyemiyoruz, herkes tatile gidiyor köyüne gidiyor paralar oluk oluk akıyor, bir emekli 10 bin tl ile eğer afrika usulü yemek tüketimi yaparsa maaşından birikim bile yapabilir asgari ücretliyi saymıyorum onlardan itibaren artık üst kesim oluyor :))Afrikada geçim

Afrika'da 1 aylık geçim
    Eletrik odemesi yok
    Kira ödemesi yok
    Su odemesi yok
    Telefon fatura odemesi yok
    İnternet odemesi yok
    Araba masrafı yok
    Yakit odemesi yok
    Isınma bedeli odemesi yok
    Sadece karnını doyurmak için masrafa giriyorsun ve arada giyim için masrafların olmakta

Afrikada Yapılan sosyal aktivitrler
    1-Çeşmede Su bekleyerek sıraya girme suyu başında yada kollarında taşıma çocuklar ile beraber
    2- Tuvalet için sıra bekleme aktivitesi
    3- Banyo için sırada bekleme aktivitesi
    4- Birlik beraberlik aktivitesi toplu şekilde
    Düğünler vs.
    5- Yemek ogun aktivitesi avcılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 21 Haziran 2024; 11:33:14 >

• millette pahalı gelmiyor bence hepsi ağzına kadar tıklım tıklım dolu nerdeyse hepside türk.

liımonataya bile 90 tl veren sırasına rastgeliyorum başındaki kız yetiştiremiyor bile.

oyle brişey olsa yiyeceklerin satılmadan tezgahta çürümesi lazım öyle bir tablo yok tasmanya canavarı musallat olmuş gibi oturcak yer bile bulamıyon bir kısmında.

belli bir kesim dışında herkes keyfinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Haziran 2024; 11:33:13 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

2024 tarihi ile

bazı rakamlar verelim

- en zengin %20 harcamaların %48'ini yapıyor.

- en fakir %20 harcamaların %5 yapıyor.

yani ülkenin yüzde 20'si İsviçre, Monako seviyesinde yaşarken (15-17 milyon arası nüfus)

diğer yüzde 20'si bangladeş seviyesinde maslov pirmadinin bodrum katında yaşıyor (15-17 milyon arası nüfus)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 21 Haziran 2024; 14:19:27 >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Ula ekmek çok güzel duruyor ama ha 200 TL ile aç karnı doyurmak Survivor Türkiye 

• Geçen getir yemeğe baktım adam gibi doymak 400 500 tl olmuş oha dedim
    2019 da 20 30 tlye tıkabasa doyuyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nevzat.Yildiz N kullanıcısına yanıt

hocam çok bilmişlerin söylentilerine hatta genellemelerine göre normal insan olanlar, çalışan çiftlerin kış aylarında yaz ayları için tatil ayırtıp tüm yıl onu ödemeye çalıştığını söyledi bana laf atarken, bu kadar idealist insanları yenemezsiniz diyebiliriz sanırım, para kısıtlı harcamaya kalksan sıkıntı harcamasan yyine sıkıntı, bu ikilemi afrika kabilesine anlatsan kim bu lavuq der geçer, bu tarz olaylar da anca tr gibi ne olduğu belirsiz ülekelrde olur maalesef

• Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt

ne zengini yahu dk bir gol 1 kız kardeşim sınıf öğretmeni eve geldiğimde annem bozuk atıyor nerdeydin diye bilemem master shefin yarışmacı elemanın restronına gitmişler kim bilir ne gömdü geldi.

kendini birazcık kurtarının meslek kariyer yapanın hayatı hala lay lay lom ne tatilden eksik kalıyorlar ne yemekten içmekten her yer tıklım tıklım dolu ağzına kadar.

olan şu an hayatta başarısıza, akp dengeyi bozdu uçurum yarattı orası doğru ama millet aç açık demeyin tamamen palavra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Haziran 2024; 16:25:41 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Kerimcem kız kardeşin yurtdışında yaşamıyor muydu ne ara Türkiye’ye döndü ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.