Şimdi Ara

+200 YTL ye Conroe li sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün conroe E6300 işlemcimi ve Asrock 775dual-vsta anakartımı aldım.
    Gün boyunca birçok stabilite testi yaptım.Hiç bir sorun oluşmadı.Anakart fiyatına göre çok kaliteli.Taşgibi(asrock)
    Conroe li sisteme geçmenin bana maliyeti ekstradan 200 YTL oldu.Eski p4 2.8 işlemcimi ve asus p4p800 se anakartımı 250 Ytl ye sattım.Conroe işlemci ve anakart için de 450 YTL(350 YTL+100YTL) ödedim.Ve de en önemlisi ddr1 belleğimi ve agp olan ekran kartımı değiştirmedim.Benim durumumda olan arkadaşlara kesinlikle böyle yapmalarını tavsiye ederim.Sonuçta 200 YTL ye çift çekirdek harika bir sisteme geçiyorsunuz.Anakartın tek eksiği oc potansiyelinin az olması.300 fsb de tıkanıyor.Daha da gitmiyor.Şu an 2.1 de sorunsuz kullanıyorum.
    Benim gibi ddr belleğini ve agp kartını değiştirmek istemeyenler için umarım faydalı olur.

• ben de aynı sistemi sipariş verdim. bugun yarın bekliyorum elime geçecek. söylediklerin gerçekten içimi rahatlattı.aklımdaki soru işaretlerini kaldırdı. iyi günlerde kullanman dileğiyle...
  • anakartın fiyatı nedir? internetten alabileceğimiz bir mağaza var mı acaba?
  • İnternette 65-75 $ + kdv gibi bir fiyatı var.
    Ama ben mecidiyeköy ayder bilgisayardan 61$+kdv ye aldım.Ama işlemciyi taktırmadan bios güncellemesi yapmayı unutmayın yoksa işlemciyi tanımadığı için açmıyor.
  • fmann,
    anakartını ve işlemcini kime veya nereye 250 ytl'den sattın?

ayrıca yeni sistemin hayırlı olsun...
  • Sağol arkadaşım.
    Gittigidiyor da sattım.İşlemciyi 160 a anakartı da 90 a sattım.Ama dediğim gibi işlemci 2.8 prescott 800 mhz anakrt da asus p4p800se idi.
  • sen şanslıymışsın işlemciyi ve anakartı iyi fiyata sattın 2.8 160 ytl hemde 2. el onun sıfırı zaten o kadar ediyo
    ayrıca yeni sistemin hayırlı olsun
  • ben, asus p4p800 anakartı 56 ytl'ye sattım... =(
  • İyi kazıklamışsın :) Ben aynı işlemciyi pazarlık yapılmış halde 120ytl'ye sattım. Acele ettim aslında... İşlemciyi tam manasında kullanabiliyor musun o anakartla? Bu arada onun ddr2 ve pcı-e destekli olanı var mı acaba?
  • Yok ya arkadaşlar ne kazıklaması
    Tesadüf herhalde gittigidiyorda sattım.
    Tughan zaten aldığım 775dual-vsta anakart ddr2 ve pciex i de destekliyor.Melez bir kart yani
    İşlemcinin bütün özelliklerini destekliyor kart.Yani tam performansla kullanabilirsin.Dediğim gibi tek eksiği overclock kapasitesinin çok sınırlı olması.Ama zaten conroe yi oc siz de kullansan süper bir işlemci.

Bu arada ben de "Tughan a telefon kampanyası"nı sonuna kadar destekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmann -- 2 Eylül 2006; 15:29:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

İyi kazıklamışsın :) Ben aynı işlemciyi pazarlık yapılmış halde 120ytl'ye sattım. Acele ettim aslında... İşlemciyi tam manasında kullanabiliyor musun o anakartla? Bu arada onun ddr2 ve pcı-e destekli olanı var mı acaba?

ASROCK 775DUAL VSTA PT880P DDR+DDR2 SES+LAN+SATA 8X 16X
    Yonga :VIA PT880 Pro/Ultra
    İşlemci Desteği :LGA 775 for Intel® Core™ 2 Duo/ Pentium® XE / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D, supporting Conroe processors
    Bellek Desteği :2 x DDR2 667/533 Maks. 2 GB / 2 x DDR 400/333/266 MHz Maks. 2 GB
    IDE Sürücü :2 x Serial ATA 1.5 Gb/s
    SATA Sürücü :2 x ATA133 IDE
    RAID Desteği :RAID 0, RAID 1 ve JBOD
    Tümleşik Ses Kartı :Realtek ALC888 7.1channel audio CODEC with High Definition Audio
    Tümleşik Ağ Kartı :VIA PHY VT6103 10/100 Mbps
    Tümleşik Çıkışlar :4 x USB 2.0, Paralel, Seri
    PCI Kart Yuvası :4 x PCI, 1 x PCI Express 1x
    Ekran Kartı Yuvası :1 x AGP 8x
    Yapı Standartı :ATX

dostum anakartın özellikleri bunlar çok yönlü bir anakart . yani sorduğun pci-ex ve ddr2 desteği zaten var bu board da . core 2 duo ya geçiş için en iyi anakart . bu arada sorum olacak sana 10 ay'dır nasıl bağlanmadı hat ? çok merak ettim ya ! sinir krizleri geçirmiyomusun ?

• Merhaba,

Çorbada benim de tuzum bulunsun; Üretici linki:http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm

Gerçekten AGP ve DDR400 kullanan arkadaşların kullanabileceği en iyi ve en ekonomik çözüm.

Yeni sisteminiz hayırlı olsun.

Tşk,

Hicks
  • @fmann arkadaşım teşekkürler kampanyaya destek verdiğin için. Keşke ben de gittigidiyorda satsaydım :)

@KaLaAnToR arkadaşım sana da teşekkürler. Bir de Sata2 olsaydı tadından yenmezdi kart doğrusu. Ben elimdeki eski ram ve ekran kartını çoktan sattığım için bu anakartı almam için pek sebep kalmıyor. Fakat bu asrock'un yine aynı fiyatlarda core 2 duo ile kullanabileceğim güzel bir kartı var mı acaba? ddr1 ve agp slotları gereksiz benim için...
  • quote:

@fmann arkadaşım teşekkürler kampanyaya destek verdiğin için. Keşke ben de gittigidiyorda satsaydım :)

@KaLaAnToR arkadaşım sana da teşekkürler. Bir de Sata2 olsaydı tadından yenmezdi kart doğrusu. Ben elimdeki eski ram ve ekran kartını çoktan sattığım için bu anakartı almam için pek sebep kalmıyor. Fakat bu asrock'un yine aynı fiyatlarda core 2 duo ile kullanabileceğim güzel bir kartı var mı acaba? ddr1 ve agp slotları gereksiz benim için...

asrock marka olarak alabileceğin başka bir board yok ama tavsiyem ;
    INTEL - DP965LT
    ÇİPSET INTEL P965
    FSB HIZI 1066 MHZ
    BELLEK TÜRÜ DUAL DDR2 800
    ON-BOARD SES INTEL HIGH DEFINITION 5+1
    ON-BOARD GÖRÜNTÜ YOK
    ON-BOARD LAN INTEL PRO GIGABIT
    DİĞER ÖZELLİKLER
    INTEL® CORE2 DUO, INTEL® PENTIUM® D, INTEL® PENTIUM® 4, INTEL® CELERON® D İŞLEMCİ DESTEKLİ
    SOKET 775
    INTEL® P965 EXPRESS CHIPSET
    1 ADET PCI EXPRESS X16
    4 ADET DUAL DDR2 800
    1 ADET PCI EXPRESS 1
    3 ADET PCI
    INTEL® HIGH DEFINITION SES 5+1
    6 ADET USB 2.0
    2 ADET IEEE 1394A
    4 ADET SATA2
    INTEL® PRO 10/100/1000 LAN
    3 YIL GARANTİLİ

bunu bir arkadaşım kullanıyor ve memnun tek problemi chipsetin fazla ısınması oda evinin sıcak kasasının da havalandırma sisteminin iyi olmaması onun dışında bir problem yok fiyat performans olarak ii tabii oc düşünmüyosan gigatekten 116 $ + kdv ye alabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: KaLaAnToR

quote:

@fmann arkadaşım teşekkürler kampanyaya destek verdiğin için. Keşke ben de gittigidiyorda satsaydım :)

asrock marka olarak alabileceğin başka bir board yok ama tavsiyem ;
    INTEL - DP965LT

bunu bir arkadaşım kullanıyor ve memnun tek problemi chipsetin fazla ısınması oda evinin sıcak kasasının da havalandırma sisteminin iyi olmaması onun dışında bir problem yok fiyat performans olarak ii tabii oc düşünmüyosan gigatekten 116 $ + kdv ye alabilirsin

teşekkürler

• hayırlı olsun
  • tavsiye ederim ıntel 965lt ama birasdaha cıkarsan o/c falan yaparım dersen ust modellere bakman daha iyi olu senin acından
  • quote:

Orjinalden alıntı: qozmo 2

tavsiye ederim ıntel 965lt ama birasdaha cıkarsan o/c falan yaparım dersen ust modellere bakman daha iyi olu senin acından

haklı o/c yapacaksan en az asus 965 chipsetli yada gigabyte 965 lik alman lazım
  • anakart süper..alacaklar listeme geçti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.