Şimdi Ara

2000 1,6 sol aldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. 10 sene 190e mercedes kullandıktan sonra geçen hafta 2000 model 1,6 sol klimasız corolla aldım. 78000 de ve gerçek diye biliyorum. sıralı lpg var ve işli. 13300 tl. fiyat nasıl. ön cam çatlak. acil değil ama kaça alınır diye merak ediyorum. lpg de neyakar bilen varmı. tşkler

• Hayırlı olsun öncelikle..
    ben bu aracın klimalısını kullanıyorum.

2000 model 1600 cc sol benimki de lpg li
    uzun yolda 110 bin yakıyor (lpg fiyatı 1.60 tl)
    şehir içi kullanıma bağlı olarak 150- 190 arası yakıyor

çok memnunum aracımdan
    tek eksiği yağ eksiltmesi..
    3000 km de 1 lt yağ ekliyorum
    yağ eksiltip eksiltmediğine dikkat et bu modellerde olan bir durum..

güle güle kullan

ben 2008 nisanında 15.500 ytlye almıştım +1200 ytl sıralı gaz+ 700 ytl işletme, 17bin ytlye tamam olmuştu aracım 130 binde ve orijinal.
  • hayırlı olsun öncelikle. benim de niyetim 2000 ya da 2001 1.6 sol almak. arıyorum hala. tüp de taktırmayı düşünüyorum. fakat servise gidip görüştüğümde genel olarak bu araçlarda yağ yakma sıkıntısı olduğunu söyledi. kullananlar ne diyecek var mı tüm modellerde.
  • BİZDE GEÇEN SENE MART AYINDA 2001 MODEL COROLLA SOL ALDIK KLİMALI. ALDIĞIMIZDA 122.000 DE FİLANDI ŞİMDİ 129.000'E YAKLAŞTI. HİÇBİR SORUN ÇIKARMADI SADECE AKÜSÜ BİTTİ BAŞKA SORUN ÇIKMADI YENİ AKÜ ALDIK. 128.000 de yağını değiştirdik. HERHANGİBİR YAĞ YAKMA GÖRMEDİM BEN. AYRICA BU PROBLEMİN SERVİSLERDE HALLEDİLDİĞİNİ DUYMUŞTUM.

norveçli balıkçı arkadaşım niyetin ciddi ise ve ankara'da isen ben sana satabilirim(değişen parça olarak sadece ön cam ve arka tampon var ön cam kazadan dolayı değişmemiş çünkü önden hasarlı değil. arkadan birisi vurmuş bu yüzdende tampon değişmiş sadece . ben civic alıp biraz modifiye etmek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.