Şimdi Ara

2000 1.8 t yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadalar yılbaında 1999 model 1.8t aracımı satı 2011 model,1.6 tdi superb aldım,ancak ara ok konforlu ve rahat olmasına karşın ekişinden performansından hic memnun kalmadım.passattaki performansı sürüs keyfini alamadım.bu nedenlede psasata geri dönmeye karar verdim.maddi gücüm sıfır olarak sadece 1.6 tdi lere ancak yetiebildiğinden beni tatmin edecek ancak 2. tdi olduğundan ve onada maddi gücüm yetmediğinden çok beğendiğim eski arabama dönmeye karar verdim 2000-2004 arası 1.8 t bakarken aağıdaki ilan dikkatimi ekti.sizce araç nasıl,fiyatı uygunmu.gerçi ben ocakta skoda bayine 99 passatımı 18 bine takas etmitim lg li ve 165 bin km de ok temizdi.fikirlerinizi bekliyorum.belki size hi mantıklı gelmeyecek ama kalbimin sesini dinleyi 0 aracımı gönlümdeki aracla değistireceğim.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-passat-53770486/detay/

• yorum yorum yorum,,,
  • Sizi anlıyorum. Bende yılbaşında sıfır aldığım Corolla 1.4 d4d MMT vites arabamı 5 aylıkken satıp 2010 Passat 1.4 DSG benzinli aldım!
    2000 1.8 Vardı bende, 1-2 yıl kullandım. Turbo değil di benim ki ancak ona rağmen çok iyi gidiyordu. 1.8T tabi ki hem daha performanslı olur, hemde daha az benzin yakar 1.8 turbosuza göre. Güzel bir arabadır 1.8T .
  • araca baktım ama hakkında çok az bilgi verilmiş. fakat rengi iyi ve içi de temiz duruyor. trigerin durumu, lastikler, turbo iyiyse bence düşünülebilir. daha önce passat kullanmışsınz, kronik problemlerini zaten biliyorsunuzdur. bende de 2005 1,6 exc. var. onu satıp 1,8t almayı düşünüyorum. passatlar çok şahane araçlar
  • tesekkürler arkadaslar
  • Çok yakıyor meret.1.9 TDI baksan daha iyi olur sanki.
  • maalesef 1.8 t passatın temizini bulup alamadım,bende gidip 2011 golf 1.6 tdi 90 hp aldım.tabiiki aracımdan memnunum ama hala b5 yada 5.5 kasa 1.8 t passat görsem içim burkuluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.30 D HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.8tnin nedir kronik sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.