Şimdi Ara

2000-2005 pejo 206 otomatik nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uygun fiyata küçük bir otomatik araç arayışına girdik. Evin ikinci aracı olacak. Gözüme uygun fiyatlı pejo 206'lar çarptı. Araçla ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Hizlanma konusunda tecrubemi paylasayim hocam geri kalani arkadaslar tamamlar. Donanimini bilmiyorum aracin ama otomatikti. Hizlanmasini denedim acaip yavas devirleniyor. Dipgaz yaptim yok arkadas araba hizlanacakta bizde gidecez. Cok hantal bi arac. Kagni gibi resmen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Hizlanma konusunda tecrubemi paylasayim hocam geri kalani arkadaslar tamamlar. Donanimini bilmiyorum aracin ama otomatikti. Hizlanmasini denedim acaip yavas devirleniyor. Dipgaz yaptim yok arkadas araba hizlanacakta bizde gidecez. Cok hantal bi arac. Kagni gibi resmen..

Şehir içinde kullanılacağı için çokta sorun olmaz diye düşünüyorum. Şehir içindede sıkıntı çıkarır mı bu hantallık?
  • Kisiden kisiye gore degisir hocam. Otomatik sartmi? Duzun performansi eminimki daha iyidir.

Sehir icinde sorun olmaz. Ancak bizim burayi dusundugumde sollamaya girmeye cesaret edemem o aracla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 23 Şubat 2014; 23:41:01 >
  • quote:

Kisiden kisiye gore degisir hocam. Otomatik sartmi? Duzun performansi eminimki daha iyidir.

Bi tane düz vites araca sahibiz zaten ama aracı annem kullanacağı için geri kaçırmayan bi otomatik ne yazık ki şart.
  • Peugeot cok az yakan bir arac. Ancak yari otomatik ve geri kacirir olarak biliyorum.

• leewoojin L kullanıcısına yanıt
    Aracin geri kalan + - sini bilmiyorum ancak performans olarak bir anne icin yeterli olur diye dusunuyorum :)

• Forumun birinde boyle bi konu varmis hocam

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=30330

• quote:

Forumun birinde boyle bi konu varmis hocam

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=30330

ilginiz için teşşekürler
  • Rica ederim umarim aradiginiz araci bulursunuz.

• Araçlar geri kaçırmaz fakat yakıt sarfiyatı fazladır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frtmr -- 24 Şubat 2014; 0:02:08 >
  • 2004 Otom. vites 1.4 206 sahibiydim daha önce. LPG+Benzin.

Perfromans: Düşüktür. 206'lar 1.4 motorda LPG ile birleşince hele otomatik vites ise gitmiyor. Yazın klima açtığınızda daha da çekişten düşüyor araç. Araçtan performans beklentiniz yoksa sıkıntı yok. Şehir içi kullanım için, evin ikinci aracı olacaksa ve hem yakıt hem fiyat olarak ekonomik olacaksa tercih edilebilir bir araç.

Konfor: Konfor olarak şehir içi kullanım için yeterli bir araç, uzun yollarda yoruyor. 2 saatlik şehir dışı yolculuğunda bile beni yoruyordu. Arabadan yorulmuş bir şekilde iniyordum. Kişiden kişiye değişebilir bu durum. Aracın şoför koltuğuna 1.85'ten uzun, iri yapılı arakadaşlarım bindiğinde sıkıntı yaşadıklarından bahsediyolardı, ben fazla yaşamadım lakin. (Boyum 1.83) Araç şehir içinde kıvraktır, kolay U çekebilirsiniz, kolay park edersiniz.

Yakıt: Yukarda bahsettiğim gibi araç hantal bir araç. (1.4 motor ve yukarda bahsettiğim kombinler olduğunda) araçta fazla dip gaz yapma ihtiyacı duyabilirsiniz serii kullanmayı seviyorsanız. Haliyle bu fazla yakıt sarfiyatına yol açabilir ama sakin kullanımda yakıtı LPG ile üzmüyor. Emsallerinden de fazla yaktığını düşünmüyorum.

Sonuç olarak ben bu aracı tavsiye ederim, eksikleri tabii var ama fiyatına göre gerçekten tercih edilebilir bir araç. Ben satmak zorunda kaldığım için sattım yoksa memnundum. Bir evin ikinci aracı olacaksa ve ekonomi ön plandaysa tavsiye ediyorum. İyi forumlar.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Hocam araç tam otomatiktir. Yokuşlarda geri kaçırma yapmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.