2000 - 2005 Peugeot 206 Alınır Mı?

-
-
O yıllarda üretilen bir PSA grubu araç almak insana pek çok şeyin yanında Japon sorunsuzluğunun ne kadar kıymetli olduğunu öğretiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pejo alınacaksa en azından 2007 ve üstü model olması tercih sebebidir. o yılda elektroniği boscha geçti kronik sorunların çoğu gitti.
-
honda civiclere baktım da bütçeyede hep bitik araçlar uyuyor şaka gibi ülke olduk çıktık arkadaş 100-130 bin arası baktığımız araçlara bak.
-
2006 makyajlı 307 1.6hdi 110 Luk ilk sahibi olarak temiz oynanmamış bulursanız kaçırmayın derim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
maalesef bütçeyi aşıyor biraz. Palio bakıyorum bu aralar. Hem bütçeye uygun, hem de olası bir sıkıntıda parçaları nispeten daha ucuz.
-
Hocam mazda bakabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mantıklı tercih olur hocam albea da bakmanızı öneririm ekstradan geniş bir bagaj avantajınıza olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
allınır neden alınmasın? artık eski araçlar daha kıymetli hale geldi. Yalnız kenara bir 20-30 bin ayırın. 2 senede bir o kadar masraf açar büyük ihtimalle. sonra tadınız kaçmasın.
-
bakıcam eyvallah
-
bak bu da olabilir mantıklı
-
valla işe gidip gelmeye olsa yeter ayda 950 km yapıyorum işe gidip gelmeye
-
neye istinaden dediniz hocam?
-
İşini görür ama servisti, bakımdı çok masraf çıkarır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X