Şimdi Ara

2000 Astra GL 16200ytl uygunmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu araba hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum bu fiyata uygunmudur değilmidir. Donanımı yeterlimidir gibi konularda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

http://www.sahibinden.com/acil_sahibinden_opel_astra_1_6_gl_WQQaXQQ11065928WQQpXQQdisplayitem

• bu fiyatlarda civic ile classic astra çılgınlığı var ülkemizde...22 bin ytl de olsa şaşırmam artık fiyatına...

ama ederi 12 13 bin ytl olmalı artık 8 yaşında araba çünkü....

gl oldumu abs olmuyor sanıyordum, cd ye oranla bir alaşımlı jantlar eksik o zaman...

fiyat için bir şey diyemem,dediğim gibi 14-22 bin ytl arası arabasına ve satıcısına göre bir çok astra var malesef..
  • cd de ayrıca 4 cam otomatik bunda 2 cam. çok önemli değil benim açımdan arkada oturupta otomatik cam ihtiyacı olacak yolcu çok olmayacak.
  • sizi bilmem ama bana gore 16bin cok geldi bu arac icin
  • Görüldüğü kadarıyla ve açıklamalara göre araç temiz gibi ve bu fiyat normal. Ayrıca gl ile cd arasında abs değil bi sürü fark var. Konfor ekipmanlarının yanında cd de 4 ab, yol bilgisayarı, klima, abs elk ayna, elk camlar standart.

Fiyat olarak çok uygun bence, Ankara'da ve km de baya iyi.Abs olması bi avantaj. 16 ya rahat alınabilir.

• Ben Lacivert 99model 190.000km'de 1.6 astra CD'yi 14.000liraya satmıstım eylül basında. Kazasız boyasızdı ama boya yapılması gereken yerleri vardı :) neyse araba orjinaldi yani. Bu araç CD de değilmiş. Bana biraz fazla geldi fiyatı. Herkes 2.el ölü diyo ama hala fiyatlar yuksek bence. Zaten ilanda 16.500 ACİL yazmış. O aracı cok rahat 15.250ye alırsınız biraz pazarlıkla.
  • kazası değişen parçası yok arabayı canlı olarakta gördüm gayet temiz görünüyordu. abs, klima, çift airbag ön camlar elektrikli ve araba gayette sessiz çalışıyor özellikle camlar kapalıyken yalıtımı iyi. @Çünkü Fenerbahçeliyiz ilanlara baktım teşekkürler fabia, colt yerine sedan bir araç düşünüyorum bi de diğer ilanlar istanbulda ben ankaradayım. n a v y_35 in dediği gibi kmsi de iyi görünüyor. Bunun dışında yine 2000 model focuslara da baktım ancak çok focusla karşlaşmama rağmen araçlar çok yıpranmış görünüyordu bu temizlikte bir focus denk gelmedi keza 2004-2005 marealara da baktım ancak piyasa da çok yok ve onlarda yıpranmış görünüyordu.
  • marea açık ara çok iyi..
    sizin kriterleriniz nedir..
    1-2 yıl içinde mi satıcaksınız aracı da ikinci ele bakıyorsun..
    talep az olabilir marea'ya ama değer kaybetmez..
    3.elden verildiği zaman..
  • bir de arkadaşlar cd ile bu model arasında benim farkettiğim farklar cd de 4 airbag ve 4 camın otomatik olması gl de ise bunlar 2şer adet olması bunlar dışında ne farklar acaba?
  • @Çünkü Fenerbahçeliyiz evet en fazla 2-3 sene içinde değiştireceğimi düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamwalker

bir de arkadaşlar cd ile bu model arasında benim farkettiğim farklar cd de 4 airbag ve 4 camın otomatik olması gl de ise bunlar 2şer adet olması bunlar dışında ne farklar acaba?

yol bilgisayarı döseme farkı sis farı çelik jant dreksiyondaki radyo teyp tusları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 2 Kasım 2008; 23:13:57 >
  • 9 yasina basmak üzere olan ve bir kac aya kadar 2 kasa eski durumuna düsecek ve donanim olarak eksikleri olan bir arac icin cok bence o rakam. su devirde o paraya cok alternatif bulunabilir.fenerbahce arkadasin verdigi linkleri bir daha inceleyin bence
  • kuzenim geçen yıl aldı.

araç şöyle. g kasa, cd modeli, otomatik, hb, 2000 model, 54 000 deydi... 16,750 ye almıştı.. fiyat az mı çok mu siz karar verin..

ayrıca aldıktan sonra ortaya çıkan can sıkıcı problemleri saymıyım. kullanan nasıl kullandıysa. alanda nasıl aldıysa anlamadım. kuzenimde yanına aldığı adam pek anlamaz. ama burunlarıda diktir
  • Açık söylemek gerekirse 2000 model astraya 16.000 verene kadar aynı fiyata 2005 ve üzeri fiat marea bakardım yada mitsubishi lancer bakardım . Tamam astra iyidir sağlamdır ama hem gl hemde 2000 modeli ben olsam almazdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Açık söylemek gerekirse 2000 model astraya 16.000 verene kadar aynı fiyata 2005 ve üzeri fiat marea bakardım yada mitsubishi lancer bakardım . Tamam astra iyidir sağlamdır ama hem gl hemde 2000 modeli ben olsam almazdım.

Katılıyorum. Hem yaşlı hem de pahalı.
  • ben 4 ay önce astra gl hb modeli aldım 16250 ye fiyat gayet iyi bence tabi pazarlığını yap genede sen
  • Astra ların piyasası böyle.Çok tutulan bir araç.Benim şahsi fikrim(gözlemlerime dayanarak) o fiyat hiç de yüksek değil.Aynı aracı bulunduğum yerde 16500 e aldılar.Eğer siz almazsanız aracı o fiyata alacak adam mutlaka vardır.Dediğim gibi tutulan bir model.

• 16 çok bu arabaya..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.